Görüş Bildir
Haberler
Valiliklerden Açıklama Geldi: Hamile ve Engelli Personeller İzinli Sayılacak!

Valiliklerden Açıklama Geldi: Hamile ve Engelli Personeller İzinli Sayılacak!

GNS
23.01.2022 - 18:50

Ülke genelinde etkisini sürdüren şiddetli kar yağışı gündelik hayatta aksamalara sebep olmaya devam ediyor. Okulları kapanmasıyla birlikte tatil haberleri dikkatlerden kaçarken valilikler olumsuz hava koşulları sebebiyle 24 Ocak Pazartesi yani yarın engelli ve hamile personellerin izinli sayılacaklarını açıkladı. Peki yarın hangi illerde tatil? İşte detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışı son bir haftadır tüm Türkiye'yi etkisi altına almış durumda. Ulaşımda ve eğitimde sorun yaratmaya başlayan hava koşulları, gündelik hayata engel olmaya devam ediyor. Meteorolojiden gelen uyarılar doğrultusunda, 24 Ocak Pazartesi günü birçok ilde engelli ve hamile personellerin izinli sayılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Eskişehir'de Kar Dolayısıyla İdari İzin

Eskişehir'de Kar Dolayısıyla İdari İzin

Eskişehir'de soğuk hava ve kar yağışına bağlı olarak ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklar sebebiyle kamu kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin hafta başında idari izinli olacağı açıklandı. Eskişehir Valiliği'nin resmi internet sitesinden yapmış olduğu duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Meteorolojik değerlendirmelere göre ilimiz genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışına bağlı olarak oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel 24 Ocak 2022 tarihinde idari izinli sayılacaktır.”

Tunceli'de Kamu Personellerine 1 Gün İzin

Tunceli'de Kamu Personellerine 1 Gün İzin

Tunceli'de dün akşam saatlerinde başlayan ve gittikçe etkisini artırmaya devam eden kar yağışı sebebiyle yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı.  Tunceli-Elazığ ve Tunceli-Erzincan karayolları da trafikte aksamalar yaşandığı görüldü. 

Tunceli Valiliği, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla il genelinde kamuda çalışan hamile ve engelli personelin yarın bir gün süreyle idari izinli sayılacağını açıkladı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın