Görüş Bildir
Haberler
Valiliğin 15 Temmuz Klibinden İmamoğlu Çıkınca Paylaşım Silindi

Valiliğin 15 Temmuz Klibinden İmamoğlu Çıkınca Paylaşım Silindi

Emre Ordu
13.07.2022 - 18:48 Son Güncelleme: 13.07.2022 - 18:49

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya 15 Temmuz'un yıl dönümünde yapılacak anmaya ilişkin duyuru videosu paylaştı. Ancak videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatayı aldığı gün yapılan kutlamanın görüntülerine yer verildi. Bunun üzerine video silinip yeniden paylaşıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümünde İstanbul Saraçhane'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı bir anma töreni düzenlenecek.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, törenin duyurusunu sosyal medya hesabından 'Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın teşrifleriyle; 15 Temmuz destanının 6. yıl dönümünde, Türkiye Aşkına VAZGEÇMEYEN ve ASLA GERİ DÖNMEYEN kahramanlarla buluşuyoruz” mesajıyla paylaştı. 

Vali Yerlikaya'nın paylaşımında bir de video klip yer aldı. Video klibin 50. saniyesinde Ekrem İmamoğlu'nun İBB seçimlerini kazanmasının ardından İBB binasının bulunduğu Saraçhane'de yapılan kutlamanın görüntülerine de yer verildi. Bu durumun fark edilmesi üzerine paylaşım silindi. Videodan söz konusu görüntüler çıkarıldı ve yeniden paylaşıldı.

Vali Ali Yerlikaya'nın ikinci kez yaptığı paylaşım👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
31
18
5
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Canım siz de İstanbul yerine Dodurga zaferinini görüntülerini koyaydınız. :)

pofudukpofyumak

İmamoğlu kadar başınıza taş düşsün! Ne boş insanlarsınız yahu!

Pınar Yalçın

İmamoğlundan bu kadar korkmayın Allahınızdan korkun.