Görüş Bildir
Haberler
Vali Ayçiçek Yağı Denetimi Yaptı: 'Bugün Bunlar Bitecek'

Vali Ayçiçek Yağı Denetimi Yaptı: 'Bugün Bunlar Bitecek'

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kentte faaliyet gösteren market ve depolarda sıvı yağ denetimi yaptı. Aydoğdu, bir depoda çok miktarda sıvı yağ olduğunu görünce görevliye, ''Bugün akşama kadar buranın hepsini bitireceksin. İnsanlar orada sıra bekliyor. Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bugün bunlar bitecek. Alıp götüreceğiz. Valiliğin önünde vatandaşlara dağıtacağız. Bütün sorumluluk bende.'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sıvı yağın stoklanmasıyla ilgili beraberindeki görevlilerle birlikte kentte faaliyet gösteren market ve depolarda denetlemelerde bulundu.

'Depodaki kadar çıkış var'

'Depodaki kadar çıkış var'

Vali Aydoğdu, bir depodaki denetim sırasında çok miktarda sıvı yağı olduğu görünce sorumlu kadın görevliye, ne kadar yağın olduğunu sordu. Kadın görevli de '4 bin 500 koli benim sabahki stoğun vardı ve neredeyse bu kadar da çıkış var, mağazaların siparişi var.'' dedi.

'Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
15
11
8
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Damra Beydoğan

Saçını senin :)) amk yalamaları sizi şu seçim biran önce olsun artık bunların topunun siktir olacağı gün isterse ülke yıkılsın yeterki akp bıyıklılar bu ülke... Devamını Gör

uzaklardan

Bahaneyi başka yerde aramak oh ne güzel valla. Yani şunu demeye çalışıyorlar; efendim biz işimizi mükemmel bir şekilde yapıyoruz da ama bu şerefsiz esnaflar ... Devamını Gör

Milatx

Karaborsacılar da kendi elemanları artık adam demiyorum çünkü o ünvanı kaybettiler.

Equal

Serbest ekonomiyi yandaşların cebi dolarken destekleyen badem bıyıklılara bak hele.