Görüş Bildir
Haberler
Üzülürüm / Üzülmem Testine Göre Sen Ne Kadar Güçlüsün?

Üzülürüm / Üzülmem Testine Göre Sen Ne Kadar Güçlüsün?

10 soluk üzülürüm/üzülmem testine göre sen ne kadar güçlüsün?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İki yakın arkadaşın sen olmadan çok sık buluşmaya başladı. Üzülür müsün?

2. Eski sevgilin senden ayrıldıktan en fazla 3 ay içinde evlendi. Üzülür müsün?

3. İş yerinde hayal ettiğin pozisyonda sevdiğin bir arkadaşın var ama onu işten çıkartıp seni o pozisyona düşünüyorlar. Üzülür müsün?

4. Sevdiğin insanların yanından bir an ayrıldın ve seninle dalga geçtiklerini duydun. Üzülür müsün?

5. Geçmişte kaçırdığın fırsatları düşündükçe üzülür müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki çok güvenerek bir iş kurdun ve 4-5 ay sonra battın üzülür müsün?

7. Evlendiğin kişinin ailesinin senin hakkında kötü konuşmalarını duydun, üzülür müsün?

8. Birinin seni eleştirmesine üzülür müsün?

9. Eski sevgilinin seninle birlikteyken, başkalarıyla da flört ediyormuş. Sen bunu ayrıldıktan sonra öğrendin, üzülür müsün?

10. Son olarak yaptığın bir hata yüzünden sevdiğin birinin başı derde girdi. Üzülür müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen güçlü bir karaktersin ve kolay pes etmezsin!

Sen güçlü bir karaktere sahipsin. Kolay kolay yıkılmaz ve pes etmezsin. Hayatın hep mücadele içinde geçmiş. Güçlüsün çünkü çok küçük yaştan itibaren mücadele etmeyi öğrenmişsin. Hayatın biraz yorucu ve zor. Hiçbir olumsuzluk seni etkileyemiyor. Bildiğini yapıyor ve düştüğün yerden sadece kendi yardımınla kalkıyorsun. Yenilenmekten, değişmekten korkmazsın. Hayatına çektiğin her yenilik seni aslında daha çok geliştirir. Araştırmak, öğrenmek senin için sonsuz bir şey. Bu nedenle hayatın hiçbir zaman durağan olmuyor. Bir şekilde hayatına renk, heyecan katabiliyorsun. Yalnız olmaya alışmış birisisin. İnsanlara çok güvenmez ve adımlarını sağlam atarsın. Risk alırsın ama önünü görmeden de hareket etmezsin. Yani sen risklerini bile çok iyi hesaplarsın. Kimseye sırtını yaslayan biri değilsin. Ne olursa olsun kendine güvenerek ilerlersin. Geçmişi düşünüp kendi hayatını olumsuz etkilemezsin. Geçmiş senin için bitmiştir ve artık önemi yoktur. Hayatın değerini ve anların değerini bilen birisisin. Hiçbir anını da olumsuz, bitmiş ve geçmiş şeyleri düşünerek geçiremezsin. Sen güçlü bir karakteresin. Kendine güvendiğin sürece hayattında hep başarıyı yakalayabilirsin.

Sen kırılgan ve hassas birisin. Senden güçlü olmanı bekleyemeyiz.

Sen daha kırılgan bir insansın. Hayatında hep güvendiğin, fikir danıştığın insanlar var. Yani sen düştüğünde kaldıracak çok insan var. Bir şeyler için çabalamak zorunda değilsin. Her şeyi etrafındaki insanlar halleder. Sen sadece hayatın akışına odaklanırsın. Senin problemlerin ufak tefek şeyler. Aslında sorunları büyütmeyen ve problem haline getirmeyen sensin. Çok fazla takıntılı bir insansın. Hayatındaki herkesin mutlu olmasını istiyorsun ve bunun için çok çabalıyorsun. Bu nedenle de kendinden çok etrafını düşünüyorsun. Onların dertleriyle üzülüyor, mutluluklarıyla seviniyorsun. Sen hayatı zor olarak görmek istemiyorsun. Bu nedenle hep kolay olana yöneliyorsun. Zor yollardan gitmek, kendini zorlamak, önündeki engelleri aşmak zorunda olmak senin için imkansız. Sen bir yere kadar mücadele edersin belki ama daha sonra pes edersin. Kolay vazgeçebilen bir insansın. Hayatın zaten yeteri kadar zor olduğunu biliyorsun ve kendini daha fazla yormak da istemiyorsun. Sen güçsüz bir insansın. Çünkü yaslandığın hep bir dağ var. Sen etrafına çok güvendiğin için güçsüzsün. Güvendiğin şey her zaman sana destek olacak ve yanında olacak insanların varlığı. Senin psikolojin çabuk dağılıyor ama bir şekilde yine ayağa kalkmayı başarıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
209
86
61
23
15
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nrgsss

İyi de bunların çoğu üzücü şeyler.. normal değil mi?

Ayyıldız

Güçlü olmak = kalpsiz olmak mı?

Solucanlı Gübre

Hepsine uzulurum demem🤣