Görüş Bildir
Haberler
Bu Görselde Gördüğün İlk Şey Senin Zaafını Ortaya Çıkartıyor!

Bu Görselde Gördüğün İlk Şey Senin Zaafını Ortaya Çıkartıyor!

Sena Erdoğdu
26.07.2023 - 15:08 Son Güncelleme: 26.07.2023 - 18:48

Bu görselde gördüğün ilk şey senin zaaflarını ortaya çıkaracak!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde ilk olarak ne dikkatini çekti?

Bu görselde ilk olarak ne dikkatini çekti?

Senin zaafın sevdiklerin...

Senin zaafın sevdiklerin. Sen, sevdiğin insanlar için her şeyi yapabilecek bir kişisin. Onların varlığı, hayatına büyük artılar katıyor. Onlara sıkı sıkı bağlısın. Bir an bile onlarsız olduğunu düşünmek istemiyorsun. Bu düşüncelere girdiğin an ise, kendini hem fiziksel hem de psikolojik olarak kötü hissediyorsun. Onlara zaafın var çünkü onlar, hayatının büyük bir kısmını oluşturuyorlar. Hayatını olduğu gibi ve sevdiğin, değer verdiğin insanlarla seviyorsun. Zor durumda kime gideceğini biliyor ve bir sevincini kiminle paylaşacağını biliyorsun. Bu, sana çok büyük bir güven alanı oluşturuyor. Yani, sen sevdiklerin sayesinde kendini güvende hissediyorsun. Onların eksikliğini asla görmek ve hissetmek istemiyorsun. Fazla düşkün ve fazla bağlısın. Her an yanında olduğunu bilmek veya en azından bir telefon kadar uzağında olduğunu bilmek, seni rahatlatıyor. Senin sevdiklerine zaafın var çünkü sevdiğin herkes, hayatında çok büyük ve özel bir yere sahip. Sen, ne birini hayatına dahil etmek ne de sahip olduğun yerden uzaklaşmak istiyorsun. Sevdiklerinle olmak sana yetiyor.

Senin zaafın sahip oldukların...

Senin zaafın, sahip olduğun her şey. Evet, sen bu hayata sıkı sıkı bağlısın ve bu hayatta elde ettiğin her şey çok değerli. Ne kazandıysan onlara bağlısın. Onları kaybetme düşüncesi seni mahvedebilir. Bu nedenle sahip olduğun şeyler üzerine çok fazla düşünüyorsun. Hayatın her zaman bir şeyleri kazanma üzerine kurulu. Birinin sevgisini kazanmak, bir başarı elde etmek, kimsede olmayan bir şeyi sahip olmak... Bunların hepsi seni tatmin eden şeyler. Zaafın hayatındaki her şeyken, bunları kaybetmemek için de elinden geleni yapıyorsun. Hayatını devam ettirmek için bazı nedenlere ihtiyacın var. Bu nedenler, senin için sahip olduğun şeyleri kapsıyor. Kendini ait hissetmeyi seviyor ve kök salmayı da seviyorsun. Bir yerden bir yere sürekli gitmek değil, olduğun yerde yıllarını geçirmek istiyorsun. Bu nedenle sen, hayatında alışkanlıklarına da bağlısın. Değişikliklere zor adapte oluyor ve aslında değişmek de istemiyorsun.

Senin zaafın başarı...

Senin zaafın başarı... Evet, senin bu hayatta bazı amaçların var. Çok başarılı olmak gibi. Senin için başarı çok önemli. Bir şeyleri başarmış olmak, takdir görmek. Bunlar gerçekten kıymetli şeyler. Sen bunlara takılıyorsun ve bu nedenle de aslında çok fazla çalışıyorsun. Başardığın her şey seni daha da yukarıya taşıyor. Başardığın şeylerden sonra hissettiğin duyguları başka hiçbir şeyde bulamıyorsun. Başarı duygusuna sıkı sıkı bağlısın. Disiplinden, plandan ve programdan hoşlanıyorsun. Bir şeyleri öylesine değil, gerçekten sonunda iyi şeylere ulaşmak için yapıyorsun. Senin hayatın biraz yorucu, biraz karmaşık. Ama her işin sonunda ulaştığın şeyler seni tatmin ediyor ve bütün yoğunluğunu alıyor. Sen başarılı olmak için çabalıyor ve ne yapıyorsan geleceğin için yapıyorsun. Elinden geldiği sürece kendini işine ve yapabildiğin şeylere adıyorsun. Kendini geliştirmeyi seven ve bu şekilde kazanacağını inanan birisisin. Senin zaafın başarıyken, hayatında kazanamayacağın pek bir şey de olmuyor.

Senin zaafın özgürlüğün...

Senin zaafın özgürlük. Sen özgürlüğüne fazlasıyla düşkünsün. Kendi alanını oluşturmak ve bu sınırları kalın çizgilerle belirlemek senin için çok önemli. Kimsenin sınırlarını geçmesine izin vermez ve herkese nerede durması gerektiğini öğretirsin. Zaafın özgürlük olduğunda, bu özgürlüğünü elinden almak isteyen herkese karşı öfke duyarsın. Sadece kendini düşünmeyi seviyorsun. Diğer insanların hepsi senin için bir yük gibi görünüyor. Bu düşünceyle ilerlediğin için aslında etrafına pek kimseyi yaklaştırmıyorsun. İstediğin zaman, istediğin şekilde hareket etmeyi seviyorsun. Buna engel olacak birinin olması seni çok rahatsız eder. Bu nedenle tanıştığın ilk andan itibaren insanlarla hep belirli bir yakınlık kurarsın. Seni sıkan, boğan kimsenin yanında durmaz ve kafana estiği gibi yaşarsın hayatını. Özgür olduğun ve özgür hissettiğin her an aslında senin en mutlu olduğun anlardır. Bu nedenle özgürlüğüne düşkün ve sıkı sıkıya bağlısın.

Senin zaafın duyguların...

Senin zaafın, duyguların. Hayatını hep duygularını ön planda tutarak geçirdin. Her zaman hislerinle yaşadın ve ona göre kararlar aldın. Birinden negatif bir enerji aldıysan, o kişiyle aynı ortamda bulunmak istemez ve onunla çok iletişim kurmak da istemezsin. Sen duygularına önem verirsin. Genellikle hissettiğin şeylerde yanılmazsın. Hayatını kolaylaştıran şey, hislerin oluyor. Hayatta her şeyin sevgiyle çözüleceğine inanan birisin. Eğer bir gün mantığınla hareket etmeye karar vermişsen, bu kesinlikle seni hayal kırıklığına uğratan insanlardan dolayı olmuştur. Sen duygularını dolu dolu ve göstererek yaşamayı seversin. Eğer bir gün bunları saklamayı tercih edersen, kendini de gizlemiş olursun. Senin değişimin, duygularını gizleyerek olabilir. Kendini olduğun gibi gösterebilen ve her ne olursa olsun kendi yolundan şaşmayan biri olarak, senden duygularını alırsak geriye hiçbir şey kalmaz.

Senin zaafın övülmek...

Senin zaafın övülmek... Başardığın şeylerin görülmesi ve takdir toplaması çok önemli. Yaptığın her şeyin karşılığını almak istersin. Kusursuz olmak için çabalayan birisin. Çünkü yaptığın her şey mükemmel olmalı. Seni yoran şey de tam olarak bu. Bir şeyler için beğeni toplamak istiyorsun ve bunun için kusursuz olmaya dikkat ediyorsun. Buna zaafın olması hayatının her anında dikkatli ilerlemen demek. Kendini seven birisin. Etrafındaki herkesin seni önemsemesini ve sana karşı daha ilgili olmasını istiyorsun. Kendini daha iyi olmaya adamış birisin. Her şeyinle diğerlerinden farklı olmak ve dikkat çekmek istiyorsun. Zaafın övülme ihtiyacıyken, hayatını da sürekli buna göre ilerletiyorsun. Kendine zorlaştırdığın ama sonunda hep mutlu olduğun bir hayata sahipsin. Aldığın takdirlerin hepsi aslında seni daha da yükseliyor. Ama övülmediğin her an ise seni psikolojik olarak etkiliyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
16
10
6
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emile

Senin zaafın sahip oldukların...

isim soyisim

Zaafım sevdiklerim ve aşşşırı derecede doğru bu kadar dığru olamazdı aşşşııırrrııı şaşırdımmm

Skorpios

Deniz ve evet, zaafım duygularım👌🏽