Görüş Bildir
Haberler
Uzmanlar Açıkladı: BioNTech mi Sinovac mı Daha Fazla Antikor Oluşumu Sağlıyor?

Uzmanlar Açıkladı: BioNTech mi Sinovac mı Daha Fazla Antikor Oluşumu Sağlıyor?

BioNTech ile Sinovac aşısının karşılaştırıldığı araştırmaya göre BioNTech olan kişilerin kanlarındaki antikor seviyesinin Sinovac olanlara göre “daha yüksek' olduğu belirtildi. Sinovac aşısı olan kişilerin takviye olarak üçüncü doz aşıya ihtiyaç duyabileceği bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hong Kong’da yapılan bir araştırmada, BioNTech aşı olan kişilerin kanlarında, Sinovac olanlara kıyasla 'daha yüksek' antikor seviyesi olduğu belirtildi.

Hong Kong merkezli South China Morning Post’un haberinde, hükümet yetkilileri tarafından Hong Kong Üniversitesi’nde yaptırılan araştırmada, her iki aşıyı da olan bin kişinin antikor seviyeleri ölçüldü.

"Üçüncü doza ihtiyaç olabilir"

"Üçüncü doza ihtiyaç olabilir"

Benjamin Cowling

Gazete, Hong Kong Üniversitesi'nde epidemiyolog olan baş araştırmacı Prof. Benjamin Cowling'e atıfta bulunarak, Sinovac aşısı olan kişilerden bazılarının takviye olarak üçüncü doz aşıya ihtiyaç duyabileceğini yazdı.

Hindistan varyantında etkili

Hindistan varyantında etkili

Daha önce İngiltere Halk Sağlığı Kurumu tarafından aşıların Hindistan varyantı üzerindeki etkileri incelenmişti.

BioNTech aşısının ikinci doz vurulduktan 2 hafta sonra, Hindistan varyantına karşı yüzde 88 etkili olduğu sonucuna varılmıştı.

Siz hangi aşıyı tercih ettiniz/edeceksiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Develop ER

Çoka raştırmaya gerek yoktu bu olayı.. Sinovac olanların 3. doz olarak Biontech olacağını bilmek yetmiyormu hangisi daha iyi ???

Caner Bey

Avrupa ne yazık ki Sinovac aşını kabul etmiyor, ben iki aşıyı vurdurmak istemiyordum ama artık yurtdışı için zorunlu yada test yaptırmamak için yaptırdık. Aş... Devamını Gör