Görüş Bildir
Haberler
Uzak Mesafe İlişkisi Yaşayanların Seks Hayatlarını Canlı Tutmak İçin 8 Yöntem

etiket Uzak Mesafe İlişkisi Yaşayanların Seks Hayatlarını Canlı Tutmak İçin 8 Yöntem

Lisa Campton
02.12.2022 - 23:50 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 17:15

Uzak mesafe ilişkisi yaşamak çoğu zaman taraflar için zor olabiliyor. Ancak bunun da çözümü var. Fiziken yan yana olamazsanız da bazı yöntemleri deneyerek seks hayatınızı canlı tutabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gün içerisinde birbirinize heyecanlandıracak fotoğraflar atın.

Yan yana olmamanız birbirinizi göremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Özellikle gün içerisinde birbirinize ateşli fotoğraflar göndererek içinizdeki tutkuyu canlı tutabilirsiniz.

2. Mutlaka ama mutlaka seksting yapın.

Söz uçar yazı kalır arkadaşlar. Bu yüzden partnerinizle birbirinizin kulağına fısıldıyormuşçasına seksting yapmayı ihmal etmeyin. Kullandığınız emojiler bile havanızı fazlasıyla değiştirecek emin olun.

3. Birbirinize erotik hikayeler anlatın.

Hayal kurmak, hayal gücünü sürekli aktif tutmak seks hayatınızı da derinden etkileyecektir. Erotik hikayelerle hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz. Örneğin bir yere kadar hikayeyi siz anlatın sonrasında devamını partnerinizin hayal gücüne bırakın.

4. Dijital rol yapma oyunları oynayın.

4. Dijital rol yapma oyunları oynayın.

Teknolojinin geliştiği şu dönemde sınırlar da bir noktada ortadan kalkmış bulunuyor. Görüntülü konuşmalarınızda rol yapma oyunları deneyin. Hem birbirinizin sınırlarını öğrenirsiniz hem de içinizdeki ateşi canlı tutmuş olursunuz.

5. Sizinle ilgili düşüncelerini canlı tutması için partnerinize iç çamaşırınızı ödünç bırakın.

5. Sizinle ilgili düşüncelerini canlı tutması için partnerinize iç çamaşırınızı ödünç bırakın.

Düşünsenize o uzakta ama onun tenine değen bir şey sizin yanınızda! Tahrik olmamanız için herhangi bir sebep yok! Onu yanınızda hissedeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seksi müzik listeleri oluşturun.

6. Seksi müzik listeleri oluşturun.

Doğru bir müzikle yapılan seksin de yeri başka. Müzik atmosferinizi bir anda değiştirebilir. Bu yüzden mastürbasyon yapacağınız zamanlarda dinleyeceğiniz müziklerden bir liste oluşturun. Bunu da partnerinizle paylaşmayı ihmal etmeyin.

7. Ona hiç beklemediği anlarda erotik sürprizler yapın.

Kendinizi partnerinize hatırlatmanız için bir sürü yol var. Sürpriz hediyeler de o yollardan biri. Hiç beklemediği zamanlarda erotik oyuncaklar veya kıyafetler alıp ona gönderin. Gördüğü anda hayallerinde direkt siz ve ateşli geceleriniz canlanacak.

8. Yapacağınız seksin güzergahını birlikte oluşturun.

8. Yapacağınız seksin güzergahını birlikte oluşturun.

Görüntülü konuşma, seksting vs. bunlar oldukça heyecan verici olsa da gerçekte yapılan seksin yerini tabii ki tutmuyor. Bu yüzden bir sonraki buluşmanızda yapacaklarınızı içeren bir plan listesini oluşturun. Bu durum daha da sabırsızlanmanızı sağlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
19
15
13
10
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın