Görüş Bildir
Haberler
Uyku Pozisyonun Seni Ele Veriyor! Pozisyonunu Seç Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

etiket Uyku Pozisyonun Seni Ele Veriyor! Pozisyonunu Seç Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

Aburoski
19.03.2018 - 13:59

Uzmanlar bir kişinin karakterini anlayabilmemiz için uyku pozisyonuna bakmamızı söylüyor. Çünkü bu pozisyonlar kişinin karakteri hakkında ipuçlarıyla dolu! 

Haydi başlayalım..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangisi senin uyku pozisyonun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Az ve öz konuşmayı çok seviyorsun!

Çok sessiz ve sakin bir kişiliğin var! Çok konuşmayı sevmiyorsun. Az ve öz konuşmak senin için önemli. Geveze insanlardan da haz etmezsin. Çok konuşan biri olduğunda aklına ona türlü türlü işkenceler yapmak geliyor. Gözler senin üzerinde olsun istemiyorsun. Gözlerden uzak olmak en sevdiğin şeylerden birisi. Köşene çekilmek ve düşünmek seni mutlu ediyor. Ayrıca çok iyi sır  tutarsın. Şu zamanda senin gibi insanlara ihtiyacımız var. Kim istemez ki senin gibi sır tutan bir arkadaş? Unutmadan, ortalığı karıştıran insanları da hiç sevmezsin..

Göründüğün gibi değilsin!

Bu şekilde yatmayı çok seviyorsun! Çünkü bu pozisyonda yatmayı çok rahat buluyorsun. Etrafındaki insanlar senin aksi, lanet ve hırçın biri olduğunu düşünüyor olabilir onlara çok fazla kulak asma sen aslında pamuk gibi bir insansın.. Göründüğün gibi bir insan değilsin. Utangaçsın ve sıcak kanlısın. Utangaç olduğun için insanlara alışman biraz zaman alıyor. Zaman geçtikçe insanlarla daha iyi anlaşıp, daha çok samimi olabiliyorsun.. Sana samimi insanlar gerek. Samimi insanlara kapın her zaman açık!

Sen harika bir detaysın!

Senden çok iyi arkadaş olur! Her arkadaş ortamında senden bir tane bulunmalı.. Dost canlısı bir karakterin var. Yardım etmeyi görev edinmişsin. Başkaları için bir şeyler yapmaktan hiçbir zaman bıkmıyorsun! İnsanları düşünmen güzel bir şey ama biraz kendini düşün. Kendine değer vermeyi bil! Bir de sen tam bir iyilik meleğisin! Hayatında olduğun kişiler çok şanslı! Böyle devam et..

Karar vermeyi öğrenmelisin!

Çok doğalsın! Senin için dışın bir!  Fakat çok takıntılısın. Takıntılarını inada dönüştürebilirsin. Karar almak senin için bir işkence! Bir an önce karar almayı öğrenmelisin.  Ama aldığın kararın arkasında da duruyorsun ve kolay kolay kararlarından vazgeçmiyorsun. Senin düşüncelerini değiştirmek, deveye hendek atlatmaktan bile daha zor! Aldığın kararlar her zaman doğru olmayabilir. Biraz farklı düşüncelere de açık olmalısın.

Senden uyumlusu yok!

Çok vurdumduymazsın! Çok çabuk kaynaştığın için herkese çok kolay güvenebiliyorsun. Bu kadar çabuk herkese güvenme. Herkese güvenmen ileride kaybetmene neden olabilir.  Yanlış olduğunu bilsen de bu huyundan vazgeçmek neredeyse imkansız! Uysal bir yapın da var bunu da belirtelim. Herkesle uyum içerisindesin. Herkes rahatça sana istediğini söyleyebilir. Paylaşımcısın!

Rahatlık senin göbek adın!

Rahatlık senin olmazsa olmazın! Tabi bu kadar rahat olmak iyi değil.. Her şeye atılmayı seviyorsun. Çok girişken bir yapın  var.. Kendini çok seviyor, övmekten vazgeçemiyorsun. Başkalarının seni övmesine çok önem veriyorsun. Yalnız çok egoist bir yapın var! Eleştirilmeyi kabul etmiyorsun. Her şeyi doğru yaptığını, yanlışın hayatında yeri olmadığını düşünüyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
554
189
117
104
36
34
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
irem güneş

Karar vermeyi öğrenmelisin!

Melisa Ayvaz

Ama ben her şekilde yatıyorum her gün farklı farklı yatıyorum.