Görüş Bildir
Haberler
Uyanış Büyük Selçuklu 28 Bölüm Fragmanı Yayınlandı ‘Bana Nasıl Yalan Söylediniz?”

Uyanış Büyük Selçuklu 28 Bölüm Fragmanı Yayınlandı ‘Bana Nasıl Yalan Söylediniz?”

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reytingleri alt üst eden Uyanış Büyük Selçuklu dizisi dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin sıkı takipçileri, yeni bölüm fragmanın yayınlanmasını bekliyordu. Uyanış Büyük Selçuk son bölümde, Tekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş’e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölümde ise Melihşah’ın mezar başında ağladığı görülüyor. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uyanış Büyük Selçuk 28. Bölüm Fragmanı

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölüm Yaşananlar

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölüm Yaşananlar

Tekiş ile girdiği taht mücadelesini kazanan Melikşah, Tekiş’e diz çöktürmüş, boynuna yay kirişini geçirmişti. Tekiş’in acıklı akıbeti ölüm mü olacaktır, yoksa Melikşah’ın merhameti Tekiş’in sağ kalmasına yetecek midir?

Kınık Obası’nda Efruz’u fark eden Livya, onu Kınık Alplarına teslim etmek için harekete geçmiş fakat Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanmıştı. Livya daldığı ölüm uykusundan uyanıp Efruz’un ve Faysal’ın bir Batıni olduğunu söyleyecek midir? Bu vesileyle Turna, babası İlteber’in Batınilerce öldürüldüğünü öğrenecek midir?

Sırrı öğrenen Hasan Sabbah, Başulu’yu kaçırmayı başarmıştı. Sabbah, Başulu’yu neden kaçırmıştır? Onu tutsak ederek hangi emeline varmayı planlamaktadır? Geri vermek için Başulu’ya karşılık Sencer’den hangi mühim şeyi isteyecektir?

Tapar en sonunda emeline ulaşmış ve emir olacağını öğrenmişti. Sultan Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın