Görüş Bildir
Haberler
Utananlar İçin Prezervatif Almayı Kolaylaştıracak Yöntemler

Utananlar İçin Prezervatif Almayı Kolaylaştıracak Yöntemler

Prezervatif satın almak bazı insanlar için büyük bir dert. Ancak sonradan pişman olmamak için de olmazsa olmaz. Hem istenmeyen gebelikleri önleme hem de cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçmek için kullanmanız şart olan aslında alırken de pek öyle utanmamanız gereken prezervatifi satın almayı kolaylaştıracak bu içeriği sizler için hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle prezervatifin ne gibi yararları olduğuna bir göz atalım

Prezervatif balon değil sağlığınızı korumak için üretilmiş bir gereç.

Prezervatif kullanımı cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanma riskini minimuma indirmek için en iyi yöntem. Yani yarın öbür gün ölümcül bir hastalıkla mücadele etmek istemiyorsanız bu mereti mutlaka kullanmak zorundasınız. Bana bir şey olmaz demeyin.

Prezervatif cinsel ilişkiden alacağınız hazzı azaltmaz.

Artık çok çok ince olarak üretilen prezervatiflerle sanki hiç yokmuş hissi yaşayabilirsiniz. Ayrıca korunmuş olmanın verdiği rahatlık sizin ve partnerinizin cinsel ilişki sırasında olaya kendinizi kaptırmanız için ekstra motivasyon kaynağı.

Prezervatif istenmeyen gebeliklere karşı korur.

Sonuçta bütün çocuklar tatlıdır ama daha önceden planlamadıysanız bir çocuk sahibi olmak istemeyeceğinizi düşünmüyoruz. Bu arada prezervatif istenmeyen gebeliklere karşı %97 oranında etkilidir ve hiçbir yan etkisi olmayan neredeyse tek korunma yöntemidir.

Şimdi gelelim işin satın alma kısmına

İçeriğin Devamı Aşağıda

Prezervatif almanın en kolay yollarından biri otomatlar.

Prezervatif almanın en kolay yollarından biri otomatlar.

Gece kulüplerinde veya alışveriş merkezlerinin tuvaletlerinde bulunan otomatlar bu iş için çok uygun. Tuvaletin boş olduğu bir anda cebinizdeki bozukluklarla prezervatifinizi satın alabilirsiniz.

Diyelim ki otomat bulamadınız. O zaman süpermarketler bu iş için biçilmiş kaftan.

Alışveriş arabasını içine kutu kutu prezervatiflerinizi atıverdiniz ve kasaya geldiniz. Emin olun ki kasiyer hızlı hızlı ürünleri okuturken ne olduğunun bile farkına varmayacak, varsa bile kim bilir kaç saattir mesaide olduğu için ne aldığınızı hiç umursamayacak.

Bakkal amca imdadınıza yetişebilir.

Bakkal amca imdadınıza yetişebilir.

Saat biraz geç oldu ve süpermarketler kapandı. Bu yüzden acil durumlarda bakkal amcanın kapısını çalabilirsiniz. Bakkalların tamamında bulunmasa da artık çoğu bakkalda mevcut. Genellikle gençlere tavsiye ettiğimiz bu satın alma yolunda mahallemizin samimi bakkal amcasının 'genç adamsın tabii' şeklinde imalı sırıtışlarını siz de küçük bir tebessümle geçiştirebilirsiniz. Hiç problem olmayacaktır emin olabilirsiniz.

İnternet sitelerinden online alışveriş yapabilirsiniz.

Son yıllarda utangaç insanlarımız için online satış da başladı. Çeşitli internet sitelerinden vereceğiniz siparişle kargonuz tamamen gizli olarak size ulaştırılıyor. Tek dezavantajı önceden stok yapmanız gerekiyor. Acil durumlar için pek kullanışlı değil.

Gelelim en çok zorlandığımız yere. Eczaneler.

Gelelim en çok zorlandığımız yere. Eczaneler.

Aslında eczacılar size kötü şaka yapmak veya imalı bakışlar atmaktan en uzak kitle. Unutmayın ki onlar bu işin ciddiyetinin farkındalar. Yine de ya eczacı ya da kalfası karşı cinstense deyip rahat olamıyorsanız size küçük tavsiyelerimiz var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Unutmayın. Utanılacak bir şey yapmıyorsunuz.

Silah satın almıyorsunuz, yetim hakkı yemiyorsunuz sadece sağlığınızı korumak için alışveriş yapıyorsunuz.

Ayna karşısında antrenman yapabilirsiniz.

Prezervatif satın almaya gittiğinizde nasıl isteyeceğinizi evde ayna karşısında çalışabilir, sesinizin çatallaşmaması için çiğ yumurtayı sütle karıştırıp içebilirsiniz. Böylece bir sonraki eczane ziyaretinizde sadece asprin alıp çıkmak zorunda kalmazsınız.

Hala utanıyorsanız aşağıdaki gif'i izleyip arkadaşımızın özgüveninin ne kadar yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Siz de cesaretinizi toplayın ve sonradan telafisi olmayacak pişmanlıklara sebebiyet vermemek için yola koyulun.

Kılık değiştirip kamufle olabilirsiniz.

Kılık değiştirip kamufle olabilirsiniz.

Küçük bir takma bıyık, gözlük ve bir şapkayla kılık değiştirip rahat rahat prezervatifinizi satın alabilirsiniz. Bu arada bizim motorsiklet kaskıyla eczaneye giren arkadaşlarımız da var. Bu yöntem de size yardımcı olabilir.

Jest ve mimiklerinizle iletişim kurabilirsiniz.

Diyalog kurmadan sadece jest, mimiklerle veya el işaretleriyle derdinizi anlatabilirsiniz. Böyle durumlara karşı hazırlıklı olan eczacıların sizi anlayışla karşılayacağından şüpheniz olmasın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yazı en verimli iletişim araçlarından biridir.

İsteğinizi kağıda yazarak bütün diyaloglardan kurtulabilirsiniz. Sadece içeri girin kağıdı uzatın ve istediğinizi alıp çıkın.

Her yerde biraz ajan olmak iyidir.

Eczanelerde prezervatif reyonları genelde kasanın yanında ve sizin ulaşabileceğiniz yerde. En başta prezervatiflerin tam konumunu belirlemek için eczaneye keşif turları gerçekleştiriyoruz. Bir sonraki gidişimizde hiç sorgu sual olmadan sadece merhaba diyerek reyona yöneliyoruz, istediğimiz modeli seçip kasaya uzatıyoruz ve ücretini ödeyip hızla uzaklaşıyoruz.

Tebrikler!

Tebrikler!

Bu yöntemlerden herhangi birini kullanarak prezervatif satın alamamanız imkansız. Artık gönül rahatlığıyla partnerinizle buluşmaya gidebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
739
255
216
82
63
61
54