Görüş Bildir
Haberler
Uranüs Retrosu Başladı! Burcunuzu Seçin, Sizi Neler Beklediğini Söyleyelim!

etiket Uranüs Retrosu Başladı! Burcunuzu Seçin, Sizi Neler Beklediğini Söyleyelim!

koleksiyoner
23.08.2019 - 18:00

Burcunu seç. 12 Ağustos'ta başlayan ve 11 Ocak'a kadar sürecek olan Uranüs retrosunun burcunu nasıl etkileceğini söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin burcun hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Parayla ilgili değişimlere hazır olun koçlar!

Parayla ilgili değişimlere hazır olun koçlar!

Geçtiğimiz dönemde Uranüs sizin burcunuzdaydı. Biraz olaylı bir dönemden çıkmış olabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir zamanda parayla ilgili önemli kapılar açılabilir. Bu dönem size yeni para kaynakları getirdiği gibi önemli harcamalara da hazırlıklı olun. 7 yıllık transitle daha etkili ve özgüvenli olacaksınız. Yeteneklerinizin peşinden gitme zamanı geldi çattı artık. Özellikle böyle parayla ilgili potansiyel taşıdığınız bu dönemleri değerlendirin deriz.

Radikal kararlar verdiğiniz, ani ruh değişimleri yaşadığınız bir gerileme etkisi sizi bürümüştü. Artık daha temkinli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Uranüs'ün size vereceği cesaret duygusu ve ani enerjiler olabilir. Bu yüzden büyük kararlar alırken üzerine biraz kafa yorarak karar vermenizi öneriyoruz. Fevri çıkışlarınız sonradan sizi üzmesini istemeyiz. Bu yüzden daha kontrollü olmaya, duygularınızla aklınızı bir arada tutmaya özen gösterin deriz.

Uranüs artık Boğa burcunda! Çok fazla değişim söz konusu olacak!

Uranüs artık Boğa burcunda! Çok fazla değişim söz konusu olacak!

Sevgili boğalar, Uranüs artık sizin burcunuza geçiyor. Bundan dolayı değişim çok fazla söz konusu olacak gibi görünüyor. Bu, kulağa heyecan verici gibi geliyor olabilir. Ama değişimden, rutininin bozulmasından hiç hoşlanmayan boğalar için bu durum biraz zorlayıcı olabilir. O yüzden en önemli tavsiye; daha en baştan hayatın getirdiklerine açık olmayı öneriyoruz. Bakış açınızı değiştirmediğiniz ve inatlaştığınız şeyler oldukça Uranüs size kriz getirebilir.

Bakış açınızda değişimler olacak dedik. Bu zamana kadar edindiğiniz tecrübelerle ilişkiye olan bakış açınız da değişebilir. Yani beklentileriniz ve isteklerinizle ilgili bir değişim söz konusu olabilir. Aslında siz bu dönem genel olarak bir yenilenme sürecinde olduğunuz için hayatınızla ilgili önemli konularda da bir fikir değişimi olacak. Buna bakış açınızı genişletme dersek daha doğru olur. Bu durum tabi ki sosyal yaşamınızı olumlu etkileyecektir. Fakat Uranüs'ün tam da sizin burcunuz üzerine geçişi, sizin enerjinizde zaman zaman etkiler bırakacaktır.

Yani sizi daha tahammülsüz kılabilecek anlarınız olabilir. Daha agresif olabileceğiniz, yersiz çıkışlar yapabileceğiniz zamanlar gelebilir. Biz şimdiden uyarmış olalım. Böyle hissetmeye başladığınızda anlayın ki üzerinizde olumsuz bir baskı var. Kendinizi dizginlemeyi de böylelikle öğrenmiş olacaksınız.

Sevgili ikizler, arınma dönemi sizi bekliyor !

Geçmişle bağınızda kopuşlar olabilir. Çünkü bu aralar kafa yorgunluğunuzu hissetmeye başladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Hem Uranüs'ün etkisi hem de ihtiyacınız olduğunu hissettiğiniz için bir arınma dönemine gidiyor gibi görünüyorsunuz. Bugüne kadar içinizde tuttuğunuz ne varsa yüklerinizden arınmanız gerekebilir. Eğer böyle bir hissiyatınız var ve karşı koymaya çalışıyorsanız size zorluk çıkartabilir. Baş ağrısı, huzursuzluk sizinle olabilir bu yüzden elinizden geldiği kadar geçmişte takıldığınız şeyleri bırakmaya odaklanın.

Yaşama bakışınız ve tercihlerinizle ilgili önemli değişimler olabileceği gibi bazı insanların görmediğiniz yüzünü görebilirsiniz. Bundan dolayı çevrenizdeki değişimler sizi bekliyor. Aslında geçmişe takılı kalmayın dememizin bir sebebi de budur. Beklemediğiniz insanlar hayatınızda sizinle olabilir ve yine beklemediğiniz insanların diğer yüzünü görüp bundan memnun olmayabilirsiniz.

Önümüzdeki 6 ay içinde yurt dışına seyahat yapabilir ya da ani bir kararla yaşam alanınızı değiştirebilir, dekorasyonda yeniliğe gidebilirsiniz. Monotonluktan sıkılmış bir dönem geçirecek olabilirsiniz. Bu aralıkta taşınmayı düşünmek bile aklınıza gelebilir. Bir arayış içinde olduğunuz için takıntılı olmaya yatkın bir dönemden geçebilirsiniz. Takılı kalmamaya çalışın. Arınma ile beraber zihninizi meşgul eden gereksiz konuları da serbest bırakın.

Sevgili yengeçler, yeni bir ortam arayışı içinde olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor!

Sevgili yengeçler, yeni bir ortam arayışı içinde olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor!

Özellikle sosyal ortamlarda çok fazla değişim olabilecek bir dönem içine giriyorsunuz. Alışıldık ortamlardan ve insanlardan sıkılacak olan yengeçler, yeni bir arayışa kapı aralayabilirsiniz. Bu bunalmışlığın verdiği ruh halini bir kenara bırakmanız gerekiyor. Uranüs'ün transiti bazı insanları olduğu gibi kabul etme konusunda sizi uyarıyor olabilir. Bu şekilde bu dönemi daha sakin ve kendinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz.

Gelecekle ilgili ciddi kararlar alacağınız bir döneme girebilirsiniz. Daha çok para kazanmak veya konum yükseltmek isteyeceğiniz konulara ağırlık vereceğiniz bir hedefleme sürecine başlayabilirsiniz. Burada size önereceğimiz konu Uranüs bir var-bir yok yapabilir. Yani kötü bir şeyle sonuçlanan durum aslında çok daha iyisi olacağından böyle gelişmiş olabilir. Bir nevi yin yang felsefesinin enerjisi sizinle olacak.

Kaygıları aşırı seven Uranüs; siz bazı konularda çırpındıkça, gereksiz konulara fazla vakit harcadıkça sizi bir tükenmişliğe sürükleyebilir. Özellikle bu 5 ay içerisinde arınmaya  kendinizi bırakın ve bir yenilenişe kapılarınızı aralayın. Aşk hayatınızda aynı serbest bırakılmayı ve gereksiz takıldığınız konulara daha realist bakmanızı bekliyor olabilir.

Yaşama dair hedeflerinizde büyük değişimler sizi bekliyor Aslanlar!

Yaşama dair hedeflerinizde büyük değişimler sizi bekliyor Aslanlar!

Bu zamana kadar hedeflediğiniz bazı şeylere yenileri eklenebilir ya da isteklerinizin daha farklı yönlere kayabileceği bir döneme girebilirsiniz. Bakış açınızda önemli gelişmeler olacağı görünüyor. Fakat bu geçiş döneminde biraz zorlanabilirsiniz. Çünkü her zaman ne istediğini bilen, kararlı aslanlar şimdi kendi kafasındaki karmaşıklığı çözümleyip yeni bir yön belirleme sürecini yoğun olarak hissedecek. Aslında biz buna aslanların gelişimi diyebiliriz. Tek bir noktaya bakarken bir çok yeri daha görebileceksiniz. Bu kafa karışıklığında boğulmayıp bilinçli olduğunuz  müddetçe zihninizin açık olacağı bir süreç sizi bekliyor olacak.

Yeni iş tekliflerine ya da sizi daha farklı alanlara taşıyacak bazı durumlara daha ılımlı olmanızı öneriyorum. Fakat burada sizi uyaracağım bir durum var. Üzerine düşünülmemiş, ani kararlar almaktan kaçının. Uranüs'ün verdiği etkiyle beraber ruh değişimleri yaşanabileceği için bu aralar temkinli olmakta fayda var. 

Bu dönemde yaşam alanında bazı değişiklikler yapma ya da seyahate çıkma planlarınız olabilir. Ev dekorasyonunda değişikliğe de gidebilirsiniz. Farklı atmosfer arayışınız sosyal ortamınızıda etkileyebilir. Son olarak ego ve kibirle hareket etmekten biraz daha kaçınmanız gerekebilir.

Hayata bakış açınızın değişeceği bir dönem sizi bekliyor Başaklar!

Hayata bakış açınızın değişeceği bir dönem sizi bekliyor Başaklar!

Bu zamana kadar yanlış dediklerinize doğru, doğru dediklerinize yanlış diyebileceğiniz bir bakış açısı değişikliği bu... Kuralcı ve zaman zaman inatçı olan başaklar, bu dönem daha rahat olmanız gerekebilir. Hayata bakışınızda olduğu gibi hayatınızdaki insanlara bakışınızın da değişeceği bir süreç sizi bekliyor. Fikirlerine önem verdiğiniz arkadaş önceliğiniz değişebilir.

Olmazsa olmazlarınız, hedefleriniz, kendinizi konumlandırdığınız yer, hayal ettiğiniz şeylerdeki değişimler sizi şaşırtabilir. Çünkü geçtiğimiz günlerde yaşadılarınızdan epey ders almış gibisiniz. Artık daha farklı bir pencereden bu hayata bakmanız gerektiğinin ya da bazı insanları olduğu gibi kabul etmenin aydınlanmasını yaşıyorsunuz. Bu şekilde düşünerek daha mutlu olacağınızı düşünüyoruz.

Ani seyahatler olabilir. Bu seyahatler vesilesi ile farklı insanlar tanıyabileceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Daha fazla insana hitap edeceğiniz bir zaman geliyor gibi görünüyor. Kendinizi geliştirme açısından güzel bir döneme giriş yapacaksınız. Son olarak fırsatları değerlendirme konusunu göz ardı etmeyin.

Daha temkinli olacağınız bir döneme giriyorsunuz Teraziler!

Daha temkinli olacağınız bir döneme giriyorsunuz Teraziler!

Özellikle ani ilişki değişimleri yaşayan teraziler daha temkinli bir döneme girecek. Arkadaşlıklar konusunda da bazı sıkıntılar yaşadığınız bu geçmiş dönemin verdiği güvensizlikler sizi başka bakış açılarına itecek. Kararsızlıkların boy göstereceği bu dönemde ise gerginliklerin artması muhtemel. Sabırsız tarafınızı dizginlemeyi öğreneceğiniz bu zaman dilimi sizi törpülemeniz gereken bazı huylarınız için verimli bir zaman olacak.

Uranüs'ün enerji değişimlerinizi çok sık etkilemesi sizin zaten yüksek olan enerjinize hiperaktif bir taraf katabilir. Bu da dışarıdan bazı günler yorgun görünüp bazı günler çok neşeli görünmenize neden olabilir. Yine bağlantılı olarak dışarıdan görünümünüzle ilgili bazı konuları kafaya takabilir ve değişikliğe gitmek isteyebilir, fit görünümü yakalamak için spora yönelebileceğiniz bir zaman dilimine girebilirsiniz.

Bu dönem sizin için bazı duygularınızı dengelemeyi öğrenme dönemi olacak. Ruh halinizin getirdiği uçlarda yaşama, aşırılıklara kaçma durumuna biraz dikkat etmeniz gerekebilir. Baş etmeyi öğrenip, çok güçlü çıkabileceğiniz bu zamanları iyi değerlendirmenizi öneririm. Son olarak Uranüs'ün tuzağına düşüp dürüstlükten asla ödün vermeyin.

İlişkilerle ilgili değişimler sizi bekliyor Akrepler!

İlişkilerle ilgili değişimler sizi bekliyor Akrepler!

Geçtiğimiz dönemde düzen kurma ve iş hayatında önemli değişimler geçiren akrepleri bu dönem ilişkilerle ilgili değişimler bekliyor, hatta çok hareketli bir dönem olacak da diyebiliriz. Birbirinden farklı karakterler karşınıza çıkabilir. Geçtiğimiz dönemden birbirinden farklı karakterlerle tanışan akrepler yeni tecrübeleriyle daha sağlam adımlar atacağa benziyor.

Eğer birlikte olduğunuz biri varsa, biraz kargaşalı dönemlerden geçtiğinizi ve bu yaşananlarla kendinize dersler çıkarttığınızı söyleyebiliriz. Genel olarak akrepleri ilişki tarzında değişime gideceği bir dönem bekliyor. Ama şunu söylemeliyiz ki bu değişim size daha sağlıklı bir ilişki içerisine girmeyi öğretecek. Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta; kötü tecrübelerinizin, zaten içinizde olan şüpheci ve aşırı sahiplenme duygularını fitillemesine müsaade etmeyin.

Bazı korkularınızı yenmeniz gerektiği bir süreçtesiniz. Korkularla yaşarsanız, sizin ürettiğiniz negatiflikler yüzünden bazı istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Uranüs'ün etkisi, istediğinizi yapma konusunda, önümüzdeki 5 ay sizi destekleyecektir. Aklınızdakileri yapmak için artık bir yerlerden başlama zamanı geldi çattı.

Yaşam düzeniniz de önemli değişimler sizi bekliyor Yaylar!

Yaşam düzeniniz de önemli değişimler sizi bekliyor Yaylar!

Bu dönem mesleğinizle ilgili değişimlerin yaşanacağını işaret ediyor. Yeni projeler, yeni teklifler ya da iş değişimleri olabilir. İş hayatının yanında yeni hobilere başlama dönemindesiniz. Bu spor, resim, dans kursu tarzında şeyler olabilir. Yaşam kalitenizi arttırmak isteyeceğiniz bir dönem olacak sizin için. Hem fiziksel hem ruhsal olarak gelişmek isteyeceksiniz. Biz de bu transiti sadece iş hayatınızdaki değişimlerle sınırlı bırakmayın deriz.

Eğitim hayatında değişimler olabilir. Hedefleriniz, temponuz Uranüs'ün etkisiyle değişebilir. Bir gün çok enerjikken diğer gün hiçbir şey yapmak istemeyeceğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Bu ruh hali üzerinizdeyken beslenmenize dikkat etmelisiniz. Sağlık problemiyle ilgili bazı kafanızda ki ihtimallere kaygı yüklememeniz gereken bir sürece gireceksiniz. Endişeye açık olan bir burç olduğunuz için kötü enerjiyi çekmemeye dikkat edin.

Ailenizle ilgili bazı para değişimleri söz konusu olabilir. Ailevi bazı meselelerin gün yüzüne çıkacağı bir zaman dilimi ortaya çıkabilir. Kafanızda konuşmak istediğiniz bazı durumları bu şekilde konuşacak içinizi rahatlatacaksınız.

Aşk, çocuklar, mutluluk ve yaşamdan keyif alma konularıyla ilgili önemli gelişmeler var Oğlaklar!

Aşk, çocuklar, mutluluk ve yaşamdan keyif alma konularıyla ilgili önemli gelişmeler var Oğlaklar!

Duygularını çok fazla açmayı sevmeyen oğlaklar bu dönem daha girişken ve daha cesaretli olmayı öğrenecek. Uranüs'ün etkisiyle duygularınızı daha iyi ifade etmeyi öğreneceksiniz. Bu dönem sizin için öğrenme zamanı olacak aslında. Yaşamdan keyif alma, motivasyonunuz olumlu yönde gelişecek. Tecrübelerinizle hayata daha anlamlı ve daha geniş bir pencereden bakmayı öğreneceksiniz.

Hayata dair kurallarınız, bazı aşılmaz tabularınız bu dönem önemli değişimler katedecek. Olmazsa olmazlarınız bu zamana kadar ki birikimlerinizle ve ruh halinizle değişime uğrayacak. Mutlu olmak için kalıplarınızı yıkma zamanı geldi. Çünkü göreceksiniz ki bu kalıpları kırdığınızda daha mutlu olacaksınız. Aslında sizde bunu fark ettiğiniz bir sürece doğru gidiyorsunuz.

Uranüs hayattan aldığınız mutluluğu sınayabilir. Küçük meselelere çok takılmayın. Sizi hem negatif enerjinizle daha kötü bir duruma sürükleyebilir. Bunlara dikkat ettiğiniz müddetçe en mutlu burç olacak dönemdesiniz. Aniden şansınızın yaver gittiği durumlar sizinle olacak.

Uranüs haritanızın dip noktasından geçiyor Kovalar!

Uranüs haritanızın dip noktasından geçiyor Kovalar!

Sizi çok önemli bir dönem bekliyor. Hayatınız kökten bir değişime gidiyor. Uranüs dip noktadan geçerken mutlaka hayatınız da büyük değişimlere neden olur. Bu yüzden yaşama karşı kesin kurallarla yaklaşan kovalar varsa artık bu tabuları yıkmanın tam zamanı! Büyük konuşmamanız gereken bir dönemdesiniz. Değişimlere ne kadar açık olursanız sizin için o kadar kolay olur her şey... Korkularınızı bir kenara bırakmadığınız müddetçe kaçırdığınız fırsatları göremezsiniz. Bu dönemde terapi almak size çok iyi gelebilir.

Ailevi bazı durumların kafanızda oluşturduğu kargaşalar varsa bunların gün yüzüne çıkacağı bir dönem olabilir. Ayrı eve çıkma, seyahat etme ve uzaklaşma isteğiniz önümüzdeki 5 ay içerisinde söz konusu olabilir. Yalnız olan kovalar aniden aşık olabilir  ya da hayatınızda biri varsa aniden hayatınızdan çıkabilir. İlişkisi olup, evliliğe uzak bakan kovalar evliliğe daha sıcak bakabilir. Evlenme kararı alabilir. İlişkinizde bu ani gelişebilecek durumlara hazırlıklı olun.

Bu aralar karmaşalı ruh halinizi ilişkinize mal etmemenizi tavsiye ederiz. Uranüs etkisi, sıkılgan olan yapınızı tetikleyebilir. Bu durumlarda kontrolü kaybetmeyin. Ani değişimlerin etkisiyle pişman olacağınız kararlar vermeyin. Duygularınızı kontrol etmeyi öğreneceğiniz bir süreç sizi bekliyor. Her ne kadar özgür ruhlu burç desek bile, sisteme bağlı kalmayı seven kovaların artık kendi değerlerinizi oluşturma ve bunun peşinden gitme zamanı.

Artık zihinsel aktiflik söz konusu Balıklar!

Artık zihinsel aktiflik söz konusu Balıklar!

Geçtiğimiz dönem para akışıyla ilgili, eğitim ve işle ilgili değişimler söz konusu olmuştu. Artık zihinsel aktiflik söz konusu olacak. Daha meraklı, daha girişken olacağınız bir dönem sizi bekliyor. Değişimi en öngörülemeyecek burç olan balıklar, bu dönemle beraber daha karmaşık bir hal alabilirler. Bu dönem mümkün olduğunca daha az söz verin. Evlilik tekliflerine ve iş girişimlerinize dikkat edin. İyice düşünmeden adım atmamanız gereken bir döneme girdiniz.

Sizin bazı değişmez düşünceleriniz değişmeye başlayacak. Asla yapmam dediklerinizi yapabilir, daha hızlı kararlar alabilirsiniz. Zihinsel anlamda daha esnek olacağınız bir dönemdesiniz. Küsmeye yatkın yapınız, Uranüs transiti ile daha alıngan bir hale gelebilir. Bundan dolayı yaşayabileceğiniz iletişim sorunlarına dikkat edin. Empati özelliğinizi geliştirmeniz gereken bir süreçte olacaksınız.

Yazı yazmak, kitap okumak size çok iyi gelecektir. Zihninizi daha farklı yerlerde de kullanmaya çalışın. Zihninizin daha açık olduğu bir dönemde olduğunuz için tuhaf karşılaşmalar da söz konusu olabilir. Düşündüklerimiz her zaman bize bir şekilde sunulur. Hele ki bu dönem sizin için negatif düşüncelerden arınmanız gereken bir süreç olacak. Bu dönemde size meditasyonu veya manevi anlamda ruh halinizi yüksek tutacak şeyler yapmanızı öneririz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
320
106
45
41
30
21
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra Büçer

ya ne retrosu biter ne metrosu biter yetti be

MakinistF

Her yerde metro her yere metro

Sigurd

Çok kıpraşma uranüs

asivemavii__

hahahaha 😂

arda soylu

yengeç'i yanlış yazmışsınız; "yine beklediğinizi bulamayacaksınız, o sizi düşünmüyor bile, haa o mesele mi; yok o da olmayacak, yine başkalarını düşünmekten ... Devamını Gör