Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Wilma Elles'ten Şoke Eden İtiraflar: Tacize Uğradım!

Ünlü Oyuncu Wilma Elles'ten Şoke Eden İtiraflar: Tacize Uğradım!

GNS
01.02.2022 - 20:59

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i olarak tanınan oyuncu Wilma Elles katıldığı bir programda anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. Yıllar önce bindiği bir minibüste şoför tarafından tacize uğradığını açıklayan Elles, içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulduğunu anlattı. İşte Wilma Elles'in o açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu Wilma Elles, yıllar önce tacize uğradığını açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi. Bindiği bir minibüste yalnızca kendisinin bulunduğunu ve şoförün aracı tenha bir yere çekerek kendisini taciz ettiğini açıklayan oyuncu, telefon numarasını vererek başka bir yerde buluşma sözüyle yaşadığı durumdan kaçabildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Wilma Elles'ten Taciz İtirafı

Wilma Elles'ten Taciz İtirafı

Oyuncu Wilma Elles katıldığı bir programda 1.5 sene önce tacize uğradığını şu ifadelerle dile getirdi:

“Aracın içindeyim ve tek başınayım mezarın yanında duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Şoför gidiyor, perdeleri kapatıyor ben çok heyecanlıyım ama belli etmedim. 'Siz ne yapıyorsunuz' dedim, 'Çok güzelsiniz biz tanışalım' falan dedi. Ben de 'Siz çok güzelsiniz ,çok hoş bir erkeksiniz sizinle daha iyi bir yerde bir araya gelelim, burada değil, numaramı vereyim' dedim.

Titreyerek Arabadan İndim

Titreyerek Arabadan İndim

Ben gerçek numara vermek zorunda kaldım çünkü biliyordum ki o beni çaldıracak. Çaldırdı, bir süre sonra ikna oldu. Titreyerek arabadan indim, sonra beni 5-6 kez aradı”

Yapmamam Gerekliydi

Yapmamam Gerekliydi

Elindeki poşetlerle bayır çıktığı esnada kendisine yardım teklif ettiğini sanarak araca bindiğini belirten Wilma Elles yaptığının bir hata olduğunu ifade etti:

“1,5 sene önce falan oldu, gündüz oldu. Toplu taşıma kullanımı şöyle oldu; önümde bir yokuş var, elimde çantalarla yürüyorum araç da çok güneşli bir gün kapı açık gidiyor. O dedi ki ‘atlayın sizi yukarı kadar götüreyim’, okul aracı gibi beyazdı.

Her Kadının Başına Geliyor

Her Kadının Başına Geliyor

Aslında benim hatam, nasıl böyle tanımadığın bir servis aracına bindin ama çantalarım vardı. Mecidiyeköy’de yukarıya doğru mezar var oradaydı. Böyle durumlarda, böyle oyun yapılması lazım. Bir sürü böyle olay mutlaka her kadının başına geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biriyle Telefonla Konuşuyormuş Gibi Yapıyorum

Biriyle Telefonla Konuşuyormuş Gibi Yapıyorum

. Bu benim daha önce düşünüp içimde hazırladığım bir şey. Mesele eskiden ben karanlık bir yerde eve gidiyorum, hep telefonum kulağımda gidiyorum. Sanki biriyle telefonla konuşuyormuş gibi yapıyorum. Arkamda biri varsa duysun diye”

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zeyzeyy5

O kadar karmaşık anlatmış ki neyse üzücü tabi