Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu Hayatını Kaybetti

etiket Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti. Ünlüoğlu bir süredir akciğer tedavisi görüyordu.

Ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu 61 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ünlüoğlu geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Tarık Ünlüoğlu, 16 Kasım 1957 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Bir yıl Opera okuduktan sonra, Tiyatro bölümüne geçti. Yirmi yılı aşkın süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 

Ünlüoğlu Kurtlar Vadisi dizisindeki 'Testere Necmi' karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.  'Avrupa Avrupa' dizisinde komik bir karakter olan Ferdi'yi canlandıran Tarık Ünlüoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeraltı dünyasının güçlü isimlerinden Ünal Kaplan’ı canlandırdı. Ünlüoğlu çok sayıda sinema projesinde de yer aldı.

Usta oyuncu Ünlüoğlu'nun ardından sosyal medyada taziye mesajları paylaşılıyor...

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Oyunculuğuyla şimdi ki soytarıları cebinden çıkaracak bir değer daha kayıp gitti. Uğurlar olsun Testere Necmi. Allah, sevdiklerine sabır versin.

Nightwing Robin

Zaman akıp gidiyor. Gençlik kahramanlarımız da öyle. Üzdün ustam. Huzurla uyu.

Viyol10sel

Yıllardır çok denk gelmesine rağmen hiç izleyemediğim Berlin Kaplanı'nı Netflix'te gördüm izledim ve üstüne bu haber... Seviyeli yerli komediye hasret kalan ... Devamını Gör