Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu Destekleyecek? Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı Olacak?

Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu Destekleyecek? Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı Olacak?

Yasemin Altunterim
24.05.2023 - 10:46 Son Güncelleme: 24.05.2023 - 11:42

Siyaset gündeminin öne çıkan konularından biri de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından yapılacak açıklama oldu. ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın Erdoğan'a destek vereceğini açıklamasının ardından gözler Özdağ'a çevrildi. İçişleri Bakanı olacağı yöndeki tweeti ile gündem yaratan Ümit Özdağ ikinci turda kimi destekleyeceğini resmi olarak açıkladı. Peki Ümit Özdağ kimi destekleyecek, açıklama yaptı mı? Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümit Özdağ Açıklaması Ne Zaman?

Ümit Özdağ Açıklaması Ne Zaman?

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. tur cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi destekleyeceği merak edilen kilit isimlerden biri de Ümit Özdağ oldu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün (24 Mayıs) saat 11:00’de yapılması planlanan ortak basın toplantısında beklenen açıklamaları yapacak. Özdağ'ın Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayacağı düşünülüyor.

Ümit Özdağ Açıklama Yaptı mı?

Ümit Özdağ Açıklama Yaptı mı?

Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde yeniden bir araya gelen Ümit Özdağ basın toplantısı öncesi paylaşımda bulundu. Özdağ, 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık. Yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız' ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu Destekleyecek?

Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu Destekleyecek?

'13 milyon sığınmacı ile ekonomisini ve güvenliğini doğru bir çizgiye oturtamaz

Türk halkından Zafer Partisi olarak destek istedik. Partimizin yeni kurulmuş olması, medyadaki ambargo vatandaşa yeteri kadar erişmemizi engelledi. Birinci turda Cumhur İttifakı'na oy vermiş, Ata İttifakı'na oy vermiş seçmenlere çağrımız: Eğer annelerinizden babalarınızdan aldığınız Türkiye'yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, kızınız sokağa çıktığında endişelenmek istiyorsanız 28 Mayıs'ya yapılacak seçimde Kılıçdaroğlu'na oy verin' ifadelerini kullanan Özdağ resmi olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıkladı.

Ümit Özdağ Sinan Oğan'ın Erdoğan Kararına Ne Dedi?

Ümit Özdağ Sinan Oğan'ın Erdoğan Kararına Ne Dedi?

Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ı destekleme kararını değerlendiren Özdağ, 'Sinan Bey'in kendi taktiridir. Zafer Partisi'ni bağlamamaktadır. Bu noktada Sinan Bey'le farklı düşünüyoruz. Üzerinde durmuyoruz ve hayat devam ediyor.' sözleriyle Zafer Partisi'nin Kılıçdaroğlu'na destek verebileceğine yeşil ışık yaktı.

Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı Olacak?

Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı Olacak?

Merakla beklenen basın toplantısı öncesi yaptığı paylaşımla dikkat çeken Ümit Özdağ, ''Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi'ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye'yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00'i bekleyin.' paylaşımında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümit Özdağ'ın Twitter Paylaşımı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın