Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: ‘Süren Doldu’

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: ‘Süren Doldu’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik iddiaların yer aldığı yeni bir açıklama yaptı.

Özdağ’ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalardan bu içerikte size bahsetmiştik;

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Zafer Partisi yoluna devam edecek’

‘Zafer Partisi yoluna devam edecek’

Ümit Özdağ, yeni açıklamasını videolu olarak sosyal medya hesabından yayınladı. Özdağ, “Verdiğim bir hafta sürede ne yaptın Süleyman? Trol ordunu ve kontrolündeki siteleri tetikçilik ve eski/yeni iftiralar için kullandın! Zafer Partisi iftiraları, hakaretleri, fiili engellemeleri aşarak yoluna devam edecek” notuyla yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu kavga benimle Soylu arasında kişisel bir kavga değil. Bu, devlet araçları kullanılarak Zafer Partisi'ne ve Zafer Partisi'nin politikalarına karşı gerçekleştirilen bir saldırı. Türkiye'nin göçmenistan olmasına ve iç savaşa sürüklenmesine karşı çıkan Zafer Partisi'ni terörize ederek susturma çabası içindeler. Susmayacağız, korkmayacağız, geri adım atmayacağız.”

‘Ak Parti dışından kadrolaşmaya çalışıyor’

‘Ak Parti dışından kadrolaşmaya çalışıyor’

“Soylu'nun İçişleri Bakanlığı'nda bir trol ordusu kurduğunu biliyoruz. Bu troller sadece Soylu için çalışıyorlar. Ne devlet için ne de AKP için çalışıyorlar. Soylu iyi bir örgütçü. Valililerin büyük bir bölümünü DYP'li ailelerin çocuklarından seçiyor. AKP dışında bir partileşme çalışması, kendisi ne kadar siyaseti bırakacağım dese de doğru değil. Hala devam ediyor. Soylu, dünyada en fazla suçlu ile fotoğrafı olan İçişleri Bakanı.”

‘Devlet arşivlerine girdin’

‘Devlet arşivlerine girdin’
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Bu ülkemizin güvenliğiyle tehdit içeren Soylu'nun bazı çalışmalarını Türk İstihbarat birimleriyle resmi yazıyla paylaştım. Artık devlet arşivine girdi. Süleyman, ne paylaştığımı tahmin ediyorsundur.”

‘Kadınlar üzerinden iftira atma’

‘Kadınlar üzerinden iftira atma’

“Siyaset böyle yapılmaz oğlum, yapacaksan siyaseti adam gibi yap. Özel hayat üzerinden siyaseti, FETÖ benzeri ahlaksız casusluk örgütleri yaptı Süleyman. Unutmadan şunu da söyleyeyim; parti kurmak için yaptığın çalımalar sırasında ABD büyükelçiliğinde temas kurmuştun ya, İçişleri Bakanlığı yetkililerinin bana ilettiğine göre sana verilen cevap ‘Önce uyuşturucu ile bağlantısını kessin sonra…' şeklinde olmuş. Ben İçişleri Bakanlığı'ndaki bürokratların yalancısıyım.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
38
21
10
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Saçsız, tipsiz, karaktersiz, kişiliksiz, kalitesiz sonu "siz"le biten her sıfata uygun soysuz

engn

Kökünüz aynı, dallarınız farklı. Ortak geçmişiniz çok. O senin fragmanın aranızdaki fark bu.

sanane

boş konuşma . ümit özdağı sevmeyenler Türk düşmanıdır

Pasif Kullanıcı

Yukarıdaki kesin Naytın 🤣🤣🤣