Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ: '6'lı İttifak Yavaş'ı Cumhurbaşkanı Adayı Yapmazsa, Biz Teklif Götüreceğiz'

Ümit Özdağ: '6'lı İttifak Yavaş'ı Cumhurbaşkanı Adayı Yapmazsa, Biz Teklif Götüreceğiz'

Batuhan
25.04.2022 - 13:13

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, '6'lı ittifak Mansur Bey'i değişik nedenlerle aday göstermezse Sayın Yavaş'a Zafer Partisi olarak teklif götüreceğiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Özdağ, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı göreve çağırmalarının kamuoyunun gündemini etkilediğini belirtti ve anketlerde Yavaş'ın toplumun bütün kesimlerinden destek aldığının ortaya çıktığını söyledi.

"Komplo aramaya gerek yok"

"Komplo aramaya gerek yok"

Özdağ 'Zafer Partisi'nin Mansur Yavaş'ı aday gösterme, adaylığa davet etme kararı arkasında hiçbir komplo aramaya, başka bir amaç aramaya gerek yoktur. Bir tek gerekçemiz vardır bu davette, Mansur Bey'in kazanabilecek tek aday olmasına rağmen, altını çizerek söylüyorum, CHP Genel Merkezinin Mansur Yavaş'ı adayı yapmama kararı almış olması bu çağrıyı yapma nedenimizdir.' dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ümit Özdağ, bir soru üzerine, Yavaş'la temas kurmadıklarını belirterek, '6'lı ittifak Mansur Bey'i değişik nedenlerle aday göstermezse Sayın Yavaş'a Zafer Partisi olarak teklif götüreceğiz.' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
18
9
6
5
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selibaşkan

Bir parti başkanı düşünün; çıkaracağı adayın kazanma ihtimalinin %100 olmasına rağmen sırf kendisinin önüne geçmesin diye aday yapmıyor. Kılıçdaroğlu ve bahç... Devamını Gör

1.Harald

Keşke sadece Mansur Başkan ile değişse her şey. Ülkeyi en düzgün insanlarla dolu bir sistemle baştan kurmaya çalışsalar 10 yılda toparlanamaz. Öyle zarar ver... Devamını Gör

bilal çağlar

MANSUR YAVAŞA EN BÜYÜK ZARARI SEN VERİYORSUN ÜMİT ÖZDAĞ

Öteye Giden

valla haklısın bu moron destekliyor diye Mansur Yavaş'dan soğudum

Ergün

sen kendi işine bak masa onların masası sana birşey söylemek düşmez orada olabilirsen o zaman konuş