Görüş Bildir
Haberler
Ülkü Ocakları Çocuklar İçin Çizilen Gökkuşağını Karaladı: LGBTİ'yi Temsil Ediyor

etiket Ülkü Ocakları Çocuklar İçin Çizilen Gökkuşağını Karaladı: LGBTİ'yi Temsil Ediyor

Batuhan
24.09.2021 - 09:41

Bursa'nın Gemlik ilçesinde belediyenin bir trafo üzerine çizdiği çocuk resimlerinde kullanılan gökkuşağı, Ülkü Ocakları'nın hedefi oldu. Trafoya çizilen resmi sprey boyayla kapatmaya çalışan Ülkü Ocakları üyeleri, 'LGBTİ'yi temsil ediyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dijitalgaste'den Egehan Erkün'ün haberine göre, konuya dair Gemlik Ülkü Ocağı'ndan yapılan açıklamada, ''Eğer yapılmak istenen bir gökkuşağı ise bu sapkın hareketi temsil eden renkleri kullanmamaları konusunda hassasiyet göstermelerinin daha uygun olacağı kanaatindeyiz'' denildi.

"Aile kavramı yok edilmek isteniyor"

"Aile kavramı yok edilmek isteniyor"

Öte yandan yapılan açıklamada, 'Türk milletinin milli ve manevi değerlerini zedeleyerek toplumun en küçük ve en önemli parçası olan aile kavramı yok edilmek isteniyor' denilirken kurum, sosyal medya adreslerinden paylaştıkları resimleri bir süre sonra sildi.

"Bu oluşumun hiçbir masum gerekçe ile kendine yer bulmaması gerekmektedir"

"Bu oluşumun hiçbir masum gerekçe ile kendine yer bulmaması gerekmektedir"

Gemlik Ülkü Ocakları'ndan 'trafodaki resim' üzerine yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

“Ülkemiz özellikle son dönemlerde küreselleşme gibi bir söylem üzerinden hem içeriden hem dışarıdan milli ve manevi hayatımızın devamlılığını tehlikeye düşürebilecek yüzlerce mesele ile uğraşıyor. Türk milletinin milli ve manevi değerlerini zedeleyerek toplumun en küçük ve en önemli parçası olan aile kavramı yok edilmek isteniyor.

Bu kapsamda Yine son dönemlerde sık sık karşımıza çıkan LGBT kısaltmasıyla kamuoyunu çokça meşgul eden özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza eşcinselliği sanki normal ve sıradan bir olaymışçasına yansıtmaya çalışan bir hareket ile karşı karşıyayız ve bu sapkınlıkları meşru bir zemin üzerine oturtulmak istenmektedir.

Bunun da yollarından birini kendilerine mal ettikleri seçtikleri slogan ve renkler ile milletimiz ve özellikle gençlerimiz üzerinde algı oluşturmak suretiyle yapma gayreti içindelerdir. İnandığımız dinin kesin ve net hükümlerle lanetlediği bu oluşumun hiçbir masum gerekçe ile kendine yer bulmaması gerekmektedir.

İlçemizde Limak Enerji’ye ait elektrik trafosu üzerine bu renkler resimmiş gibi boyanmıştır. Konuya duyarlı hemşerilerimizin rahatsızlıklarını dile getirmeleri sonrası kurum yetkileri ile yaptığımız görüşme neticesinde kurumun konudan haberdar olmadığı, söz konusu çizimleri yapanın Gemlik Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünün yaptırdığı bizlere bildirilmiştir.

Yakın zaman önce İzmir’de çıplak semazen hadisesi gibi bir durum ve kasıt olmadığına inanmak isteriz. Gemlik Belediye yetkilerinin bir an önce gereğini yapıp bu yanlışını düzeltmesini Müslüman Türk milleti adına talep ediyoruz. Eğer yapılmak istenen bir gökkuşağı ise bu sapkın hareketi temsil eden renkleri kullanmamaları konusunda hassasiyet göstermelerinin daha uygun olacağı kanaatindeyiz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
154
105
65
25
17
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sll lkk

Cehalet arkadaşlar, bir ülkenin başına gelebilecek en kötü şeydir.

portside

Bu cehalet değil, tersine evrim.

ayy

max ülkücü zekası

ereneraldemir

ruh hastası bunlar.