Görüş Bildir
Haberler
Ufak Tefek Cinayetler Kan mı Kaybediyor? İzleyicilerden Tepki Toplayan Son Bölümünü Anlatıyoruz

etiket Ufak Tefek Cinayetler Kan mı Kaybediyor? İzleyicilerden Tepki Toplayan Son Bölümünü Anlatıyoruz

Ufak Tefek Cinayeter dizisi, Oya'nın her şeyi açıkladığı bölümden bu yana biraz durağanlaştı. Olayların bir an önce eskisi gibi olması ve Merve'ye tekrar doymamız dileğiyle 17. bölümü anlatıyoruz.

16. bölümü bir hatırlayalım 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir önceki bölümde Pelin Serhan'ın odasına sızmış ve dolabın içinden Oya ve Serhan'ın aşkına şahitlik etmişti.

Ama sadece aşklarına dahil, anlaşmazlıklarına da şahit oldu. Oya odadan ayrılıp gittiğinde o da odadan sıvıştı, hain planını da yanında götürdü.

Serhan'ın da, Oya'nın da tek tehlikesi Pelin değildi elbette. Merve kollarını sıvadı ve Serhan'ın yumuşak karnını öğrenmek için onun annesine gitti: "Ne kadar kirletirsin elini?" diyerek giriş yapan, sevgisiz annesine.

Biliyorsunuz, Serhan çocukken annesi de, babası da onunla hiç ilgilenmemiş. Serhan da kalbindeki boşluğu Merve'nin sahte sevgisiyle doldurmaya çalışmış. O yüzden ailesine kinli.

İşte kayınvalidesinin Merve'ye tavsiyesi: "Serhan'a ona ne kadar ihtiyacı olduğunu göstereceksin. İpin ucu kaçmış çoktan. Kontrolü yeniden ele almak için böyle davranman şart. Yaralı bir kuş gibi davranacaksın..."

'İnsan bazen ne kadar ihtiyacı olduğunu göstermeli karşısındakine. Onun merhametine vicdanına dokunmalı. Hatta hiç ihtiyacı yokken bile öyleymiş gibi davranmalı.'

Merve Serhan'la, Pelin cephesi de Oya ile uğraşıyordu. Taylan özür dilemek için Oya'yı sıkıştırdı ve yine Tay Tay'lığını yaptı: "Sen intihar etmişsin, Pelin de etti biliyorsun. Kadınlar üstünde böyle bir etkim var"😃

Hala Oya'nın ona karşı bir ilgisi olabileceğini, tek engelin Pelin'le evlilikleri olduğunu düşünüyor. Gerçek bir Taylan...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin ise Oya'yı kendine hapsetti. Yemeğe davet ettiğinde tabii ki reddedildi ama kozunu da oynamaktan geri durmadı. Dolabın içinde saklanırken duyduğu 1-2 bilgiyi şakıyıverdi.

Çünkü evliliğinin altına dinamit yerleştiren Merve'den intikam alma vakti gelmişti. Hem de zamana yayılacak, ilmek ilmek işlenecek bir intikam. Oya'dan bir Merve yaratacak, Serhan'ı da Merve'nin elinden alarak bütün gücünü yok edecekti.

Bunun için Oya'yı ikna etmesi gerektiğinin farkındaydı. Uzun uzun evliliğin konforundan, güçlü birine dayanmanın cazibesinden bahsetti. Oya'nın tek başına bir birey olarak ne kadar güçlü olduğunu unuttu tabii.

Örneklerle onu kazanmaya çalıştı. Serhan'ı ele geçirmenin yolunu annesi gibi o da biliyordu: İhtiyacın olduğunu göster, onsuz yapamayacağını anlat. TayTay'ı kullandığı kavanoz açma deneyi ise tam bir fiyaskoydu😅

'Ona ihtiyacım olduğunu sezdirdim, o da mutlu oldu. Matematiği bu. Bunu yapacaksın.' Tabii söz konusu Taylan olunca gerine gerine etrafta 'Ne zaman ihtiyacın olursa bebeğim' diye dolanıp durdu. Adam gazla çalışıyor.

Biraz da Arzu & Mehmet cephesine bakalım. Oğulları Ayaz'ın turnuvası için Uludağ'a gittiler. Burcu da Mehmet'i yalnız bırakmadı. Karşılıklı odalarda 7/24 beraber zaman geçiren 5 kişilik kocaman bir manyaklık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Burcu'ya rağmen durumu fırsat bilip Arzu'nun peşini bırakmadı. İyi ki de bırakmamış, Arzu yolunu kaybetti, kayboldu. Allah'tan Mehmet de yanındaydı.

İkisinin de kayıp olduğunu fark eden Burcu ortalığı ayağa kaldırdı. Hatta abarttı: "Eğer birinin kurtulması gerekiyorsa direkt adamı seçsinler, kadını boşversinler."

Yok öyle bir şey tabii.

Soğuktan gitgide büzüşen ve bilincini kaybeden Arzu'nun acilen yardıma ihtiyacı vardı.

Sonunda da Burcu'nun gönderdiği yardım ekipleri sayesinde kurtuldular. Ah o yangınlar, ah bu kaybolmalar... Diziler çok uzun çok!

Zaten Mehmet'i Arzu'dan zor koparan Burcu, bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyordu. Arzu'yu "Bırak da ben de ailemi kurayım" diye tehdit etti. Sonunda pençelerini gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baktı bu iş olmayacak, Mehmet'in dünyasını karartacak o yalanı söyledi: "Ben hamileyim! Aşkımızın meyvesi geliyor!" Mehmet'in mutluluğunu görüyorsunuzdur 😒

Elinde tutmak demişken... Merve hala Serhan'ı elinden kaçırdığını kimseye çaktırmama peşinde. Hala da Pelin'e yüklenince o da bildiği her şeyi yüzüne vurmanın hayallerini kurdu ama yapmadı. Merve çok daha büyük bir cezayı hak ediyordu, önlem almasına izin vermeyecekti.

Bu yüzden de işler ayyuka çıksın diye Serhan'ı babasıyla yatırım konuşma, Oya'yı da eski günleri yad etme bahanesiyle kandırdı ve aynı sofraya oturdu.

Kimse kimseyle konuşmuyor ama herkes o sofraya mutlaka oturuyor ya, bayılıyorum!

Bam diye de masada Serhan ve Merve'nin boşanacağını söyledi: "Sen demez miydin hep Merve yanlış bir arkadaş seçimi diye. İşte biz de teker teker onun yanlış olduğunu anladık ve uzaklaşıyoruz." Babası da pek Merve fanı çıkmadı.

Babası Oya'yı pek severmiş, neden kızıyla koptuklarını da bilmiyormuş. Serhan fırsat bulup Pelin'i rezil edecekti ama gündem hızla değişti.

Hatta o kadar ki, Pelin bir de Serhan ve Oya'nın birlikte olduğunu söyleyince iyice yükseldi paşa babamız: "Valla kimse kusura bakmasın, ben bunu duyduğuma çok sevindim. Bence Serhan sen kendini on adım ileriye taşıyacak bir hamlede bulunmuşsun."

İçeriğin Devamı Aşağıda

E bu kadar yeter. Oya da sonunda patladı, "Yok ilişki milişki, Pelin yanlış anlamış" dedi. Gizlenmekten, saklanmaktan nefret eden Serhan için artık bardağın taştığı nokta da bu oldu.

Masadan ayrılmak için de bahanesi imdadına yetişti. Evine hırsız girmiş, güvenlik alarm sesini duyunca onu aramıştı.

Merve'nin yanında bitti, onu sardı sarmaladı. İşte yardıma ihtiyacı olan, onsuz olamayan bir kadın...

"Serhan, beni bir daha bu evde yalnız bırakma olur mu? Çok korkuyorum n'olur bırakma. Çok ihtiyacım var sana..."

Halbuki Merve'nin hiç kimsenin yardımına ihtiyacı olmadığını çok iyi biliyoruz. Camı patlatıp giren de, hırsızlık süsü veren de kendisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatta kendini acındırmak için cam üstünde yürüyüp ayağını bile yaralamış. Serhan'ın vicdanına oynamak için 'ellerini kirletmiş' yani.

Oya kendi kendine ağlayıp neden Serhan'ı sürekli ittiğini düşünüp pişman oladursun...

Merve Serhan'dan bir daha gitmeyeceğinin garantisini aldı bile. Serhan eve geri döndü. Peki ya şimdi ne olacak?

Merakımız biraz dinsin diye 18. bölümden bir sahne yayınladılar😉 Oya'nın "Ben buradayım" diye bağıran ve aşırı büyük büyük oynayan arkadaşı İnci bir süre daha bizimle 😪

TOTAL'de 7. ve AB'de 3. olarak eski formuna acilen geri dönmesi gerektiğinin sinyallerini verdi.

TOTAL'de 7. ve AB'de 3. olarak eski formuna acilen geri dönmesi gerektiğinin sinyallerini verdi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyanın gündemlerinden biriydi yine de. Dizinin komedi ayağı gayet güzel işliyor, belki de bunu kaybetmemek gerek.

Ama diziyi izlememizdeki en büyük etkenlerden biri kesinlikle Merve Aksak. Bu aralar onu çok az görüyoruz.

Ama bu kadar tahmin edilebilir entrikalarla da Merve'yi geçiştirmemek lazım.

He ya...

😅 Açılın o doktor

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Yapamicam bu ev de birinin evi sonuçta... Ve ben jinekolog doktor Oya Toksöz'üm..."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
127
41
26
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Wanheda Heda

Mehmet ve Arzu cidden çok sıktı artık ve başlarına gelen aksilikler ayrıca Oya Serhan sahneleri de bayıyor çok

waldorf cornelia

130 dakikalık dizi çekiliyor şaşırmadım. haliylede senaryolar tabiki tıkanır.

batuhan cimen

'kan kaybediyor' elestri basligi bir oyuncu diziden ayrilirsa yazilir, konusulurdu????

Beyza

artık reytingleri düşüşe geçtiği için o anlamda tercih edilerek kullanılmış olabilir.