Görüş Bildir
Haberler
14 Şubat Yasak Aşk Günü! Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümünü Anlatıyoruz

14 Şubat Yasak Aşk Günü! Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümünü Anlatıyoruz

16. bölümü yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'de aşk vardı bu bölüm. Saplantılısı, mecbur kalınanı, yasak olanı, çocuksu hisler taşıyanı, hepsi! #sarmaşıktaaşk etiketiyle yayınlanan bölümde çok eğlenceli sahneler de vardı, bizi adım adım cinayete götüren entrikalar da. Biz de sizin için bölümü anlatalım dedik...

15. bölümü hatırlamak isteyenler şuradan bakabilir👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir önceki bölümde Merve Oya'nın evine baskına gitmişti. Konuyu Serhan'a getirmedi, Edip'i Sarmaşık'ta istemediğini, barındırmayacağını söyledi.

Geçmişte Edip'e aşık olduğunu biliyoruz. Hatta isimsiz bir mektupla açılmış. Edip de doğal olarak bir lise öğrencisinin aşkına karşılık veremeyeceği için yırtıp atmış. Yarası buradan geliyormuş.

Arkadaşının Merve'nin bir emriyle gönderilecek olmasına dayanamayan Oya da hıncını Serhan'dan çıkardı. Doğruca onun oteline gitti.

İlişkilerini gizlemelerinin sebebini bir türlü Serhan'a anlatamadı. Hala evli olduğunu idrak etmeyen Serhan, çok özlemiş ve sempatik davranmış olsa da bunu gizli yaşamamak konusunda kararlıydı.

Ama onlar gizli açık diye tartışadursun, Pelin puzzle'ın son parçası için Oya'ya geldi ve Serhan'la ilgili düşüncelerini sordu. Oya'nın tepkisinden de aralarında bir şey olduğuna karar verdi.

Amacı Oya'yı zor duruma düşürmek mi, yoksa Merve'yi üzmek mi bilmiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üstüne sarhoş edip konuşturmak için Arzu ve Oya'yı alıp kız kıza bir gece geçirmelerini sağladı.

Mervesiz ortamları gayet de güzel oldu. Çok sevimli bir şekilde sarhoş oldular, kıronun birine haddini bildirdiler, içlerini döktüler.

Hatta Arzu, Mehmet'in ona geri dönmek istediği konusunu bile açtı.

Merve ise o sıralarda Serhan'ı zor duruma sokmak için Tomris Hanım'ı evlerine davet etti. Serhan da mecbur katılmak zorunda kaldı.

Bu emrivakiye çok sinirlenen Serhan, Merve'nin boşanma konusunu ciddiye almamasına iyiden iyiye yükseldi. Gaza gelerek Tomris Hanım'a söylemeye çalıştı ama Merve tarafından engellendi.

Serhan isyan ederken 'Yahu bir kez olsun biz niye boşanıyoruz diye sordun mu?' dediğinde biz de o idrakı yaşadık. Gerçekten sormadı bile kadın...

Merve için iyi bir gün değildi belli. İçip içip kapısına dayanan kızlarla uğraşmak zorunda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes bir şeylerin hesabını sorma peşindeydi. Özellikle de Taylan'ı kandırdığı ve evliliğini çıkmaza sürüklediği için Merve'den intikam almaya çalışan Pelin...

Hatta Pelin, Serhan'la konuşmak için yukarı bile çıktı, Merve durumu zor kurtardı. Malum, hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyor.

Kızları toparlayan ise Edip oldu. Taylan'ı, Mehmet'i çağırdı. Mehmet koşa koşa geldi tabii Arzu'nun yanına.

Çünkü daha o gece Burcu'dan ayrılmaya çalışmış, Burcu durumu anlayınca duygu sömürüsünün dibine vurmuştu. Hem de çok akıllıca bir şekilde!

Bir başka 'sarhoş aşkı'nı da Oya yaşadı. Edip gider gitmez Serhan'ı aradı o sarhoşlukla, hem de ne aramak; "Arzular şelaleeeee". Oya'ya bak sen!

Serhan için 'Çok güzel konuşmuyor mu ya, kadife gibi sesi' dediğinde hepimiz bir evvvvvvvet çektik.

Ertesi gün herkes pişmandı tabii. Gazı alan Mehmet, Sevgililer Günü'nde soluğu Arzu'nun yanında aldı. Ama ne Arzu ne de Nilay bu barışmaya yanaşmadı.

Adamın tek derdi yaptığı şeyin yasak olmasıymış gerçekten de...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arzu bile aşkı ufak ufak yaşayadursun, Merve için Sevgililer Günü bir kabus oldu. Sarmaşık Serhan'ın otelde kaldığını duyunca durumu kurtarmak için kendine çiçekler söylemeler, hediyeler almalar... Merve kalesi düştü düşecek a dostlar!

İnsanlara otelde kalmasını bir fantezi gibi yutturmaya çalıştı, dedikoduyu yayanı evine alıp sanki akşama hazırlık yapıyor gibi yaptı ama nafile...

Pelin yer mi bunları? Serhan'ın otelde kaldığını öğrenince bunu kanıtlamak için otele koştu. Ama tabii resepsiyondan bilgi alamadı.

Yine de şansı yaver gidiyordu. İntihardan sonra Taylan'ı iyice kendine bağlamış, paşa Tay Tay romantikliğin dibine vurmuştu!

Ta taaaaaa bir 'P' dövmesi! Hem de yıllar önce Oya için yaptırdığı dövmeden sonra Pelin'in ondan istediği tek şey!

Ama Sevgililer Günü'nü kutlamaktan daha önemli bir iş buldu kendine. Otelden odaların kartlarını çalıp tek tek Serhan'ın odasını bulmaya çalıştı. Amaç mı? Tabii ki Merve'nin düşüşüne, artık bir Aksak olamayacağına emin olmak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonunda buldu. Buldu bulmasına da, Serhan bir anda odaya girince gizlenmek zorunda kaldı. Tam şansına küsecekken deeee....

Küt! Oya Serhan'ın odasına geldi. Sarmaş dolaş hallerini, öpüşmelerini gördü Pelin. Artık Merve'nin, Serhan'ın ve Oya'nın tüm sırları Pelin'in elinde!

Bu sırada kıyamiş Merve ne mi yapıyor? Edip'in Serhan'ın otelde olduğunu bilmesini söylemesi üzerine onunla tartışmaya girişiyordu.

Ama yılların 'cinsel gerilimi' durur mu yerinde? Tam da 14 Şubat'ta çok enteresan bir yakınlaşmaları oldu. Hadi bakalım, hayırlar olsun!

Allah'tan çok beklemedik. Hemen 17. bölümün ilk izlemesi geldi. Pelin'in esiri olmuş Oya ve Serhan...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. bölüm reytingleri ise şöyle; TOTAL'de 4., AB'de ise 1. oldu.

16. bölüm reytingleri ise şöyle; TOTAL'de 4., AB'de ise 1. oldu.

Sosyal medyada ise 3. oldu diyebiliriz. En çok Survivor ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konuşuldu.

Merve gerçekten bölüm boyunca kendi yalan dolan bir şekilde kurtardı, helal olsun.

En iyi performans da kesinlikle Tülin Özen'deydi. Arzu'nun sarhoş sahneleri tekrar tekrar izlenilesi...

Hatta alkolden başka şeyler de mi içti diye düşünüyor insan 😀

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu arada söylemedik ama Mila ve Berk çıkıyor ahahaahhahaahahahahaaha😂

Geçen haftaki yangın sahnesinden sonra bu haftanın skandalı da buydu.

Ama her şeye rağmen şu kıroya haddinin bildirildiği sarhoş sahneler çok tatlıydı. Entrikasız sahneler de güzel olabiliyormuş😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
98
28
11
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?