Görüş Bildir
Haberler
Ufak Değişiklikler Haricinde Aynısından En Az Bin Tane Çekilmiş 21 Sinema Filmi Senaryosu

etiket Ufak Değişiklikler Haricinde Aynısından En Az Bin Tane Çekilmiş 21 Sinema Filmi Senaryosu

Dünya sinemasının, özellikle Holywood'un  yüzde sekseni tekrarlardan oluşuyor. Bir filmin başına oturur oturmaz ortamdaki neredeyse herkes, filmin çapını ilk 15 dakikada anlıyor. Fakat yapacak bir şey yok, sinema bu, hikayeden çok hikayeyi nasıl anlattığın çok daha önemli. Tam da bu sebepten aynı hikayeleri farklı isimlerle tekrar tekrar izliyoruz. İşte size izleyici olarak ömrümü vakfettiğim sinema sektörünün 21 maddelik özeti. Miras değil yılların birikimi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Holywood Polisiye: Bir takım suçlar var, bütün ipuçları bir kızı gösteriyor. Dedektifimiz o kızla seks yapar.

2. Holywood Romantik Komedi: Kızla oğlan tanışırlar, sonra tartışırlar sonra tam başkalarına gidecekken dönüp birbirleri ile öpüşürler.

3. Holywood İntikam: Adama haksızlık yaparlar, adam intikam alırken bir kadına yardım eder. Sonra o kadınla öpüşür.

4. Amerikan Bağımsız Sinema: Adam çok sinirlidir, herkese laf sokar, aynaya bakıp konuşur, masturbasyon yapar ve sonra caddede kalabalığa karışır.

5. Holywood Bilim Kurgu: Uzaylılar gelir, herkes götünü kurtarmaya çalışır, bazıları dünyayı kurtarmaya çalışır. Amerikan başkanı gaz verici konuşur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Holywood Mafya: Erkekler masalarda oturup sert sert konuşur, kadınlara kötü davranır. Sonra birbirlerini öldürürler. Takım elbise giyerler.

7. Avrupa Sanat Filmi : Seks yaparlar, oturup düşünürler, sonra gidip başkaları ile seks yaparlar, sonra yine düşünürler. Birbirlerine dönerler ama aynı tadı alamazlar.

8. Holywood Ergen Filmi: Tipsiz bir çocuk var. Futbol takımındaki oğlanlar hep seks yapar, bu yapamaz. Sonra bu amigo takımı kızlarından biriyle seks yapar.

8. Holywood Ergen Filmi: Tipsiz bir çocuk var. Futbol takımındaki oğlanlar hep seks yapar, bu yapamaz. Sonra bu amigo takımı kızlarından biriyle seks yapar.

9. Holywood Casus Filmi: Kadınlarla sevişip duran bir ajan vardır. Birden bunu suçlu gösterirler. Kendini aklar, suç örgütünü çökertir.

10. Holywood Seri Katil: Oraya buraya ceset bırakan katil, bir tane polise kafayı takar. Polisle kovalaşıp dururlar. Polis bunu yakalar, öpüşmezler.

tinypic.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Holywood Aksiyon: Arabaları birbirlerine vurdururlar. Birbirlerine ateş ederler, kadınla adam öpüşürler. Telaştan seks yapamazlar.

12. Holywood Gizem: Kasabada deniz feneri ve ölen bir kız var. Ölen kızın hayaleti kasabaya gelen yazara görünür. Yazar kızın anasıyla görüşür.

13. Holywood Suç: Zenciler uyuşturucu satar, arabayla geçerken taramalı ile ateş ederler. Stiptriz klubünde çalışan kız her şeyi biliyor.

14. Kore Korku: Siyah saçlı bir çocuk var, bunu ailesi öldürmüş. Konuyu araştıran kişi her şeyi aydınlığa kavuturur. Çocuk buna musallat olur.

15. Holywood Köpekli Aile Filmi: Bir aile var, çocukları bir köpek ister. Köpeğin zekası bütün ailenin zeka toplamından fazladır.

15. Holywood Köpekli Aile Filmi: Bir aile var, çocukları bir köpek ister. Köpeğin zekası bütün ailenin zeka toplamından fazladır.
İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Amerikan Savaş Filmi: Bir grup asker gazla bir göreve giderler. Analarından emdikleri süt burunlarından gelir. Bir tanesi BENİM BURADA NE İŞİM VAR OLUM! der. Çoğu delirir.

17. Holywood Duygusal Erotik: Taraflar uzun uzun seks yaparlar. Arada sohbet ederler.

18. Türk Komedi : Bir takım erkekler bazı taşkınlıklar yapar. Sonra sevdikleri kızlarla nişanlanırlar.

19. Holywood Sanat Filmi: Filmin konusu yoktur. İki kadın öpüşür, adamlar çıplak gezer. Herkes rüya görür.

20. Holywood Gençlik Korku: Bir grup genç var. Seksi sarışın, çirkin gözlüklü, siyahi geveze ve kilolu dangalakla playboy tipli oğlan ölür. Derslerine çalışan, siyah saçlı beyaz tenli iffetli kız kurtulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Holywood Zombi: Herkes birbirini yer. Son kurtulan "Allah bin türlü belasını versin böyle işin, ne bitmez çilem varmış" diye söylenirken bunu da yiyecek gibi olurlar. Film orada biter.

İyi Seyirler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
782
326
87
19
17
9
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lilo

"striptiz kulübündeki kız her şeyi biliyor" hjkgasdjlkasflg

Merve Yazıcıoğlu

türk komedi : herkes herkesin anasına bacısına küfreder.. çirkin başrol sürekli gaz çıkartıp ayağı takılıp düşüp kalkar. nasıl oluyorsa dünya güzeli bir kız ... Devamını Gör

4B

Hollywood Korku: İki çocuklu bir aile DUBLEKS OLMAK ŞARTIYLA yeni bir eve taşınır ve o ev hayaletlidir. Önce evin küçük çocuğunu korkuturlar kimse buna inanm... Devamını Gör