Görüş Bildir
Haberler
UEFA'dan Sırbistan ve Arnavutluk'a Men İddiası

UEFA'dan Sırbistan ve Arnavutluk'a Men İddiası

Batuhan
15.10.2014 - 16:08 Son Güncelleme: 15.10.2014 - 22:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA'dan Flaş Karar

UEFA'nın, çıkan olaylar nedeniyle Sırbistan ve Arnavutluk milli takımlarını, EURO 2016 elemelerinden diskalifiye ettiği iddia edildi.

UEFA, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Sırbistan ile Arnavutluk arasındaki maçta yaşanan olaylar nedeniyle disiplin soruşturması başlattı.

AA muhabirinin, UEFA Medya Servisi'nden aldığı bilgiye göre, elemelerde I Grubu'nda iki ülke arasında dün akşam oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle ertelenen maçla ilgili disiplin soruşturması açıldı.

Soruşturmanın, rutin bir uygulama olduğuna dikkati çeken UEFA medya yetkilisi, henüz iki federasyonu da konuyla ilgili bilgilendirmediklerini belirterek, 'İki ülkenin federasyonuna da yarın öğleden sonra bilgi verilecek' ifadesini kullandı.

Maçın 44. dakikasında, uzaktan kumandalı bir helikopterle sahaya Kosova'yı da kapsayan ''Büyük Arnavutluk haritası'nın yer aldığı bayrağın bırakılması üzerine olaylar çıkmıştı.

İki takım futbolcuları arasındaki gerilimin ardından bazı Sırp taraftarların meşale yakması ve sahaya girmesi üzerine maçın hakemi Martin Atkinson, karşılaşmayı durdurup soyunma odasına gitmiş, ardından yapılan anonsla maçın tatil edildiği duyurulmuştu.

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/404914--uef...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0