Görüş Bildir
Haberler
Ubisoft'un Yeni Stratejisi Oynaması Ücretsiz Üst Kalite Oyunlara Odaklanmak Olacak

Ubisoft'un Yeni Stratejisi Oynaması Ücretsiz Üst Kalite Oyunlara Odaklanmak Olacak

Oyun dünyasının adından en çok söz ettiren şirketlerinden olan Ubisoft gelecek planlarını alışılmadık bir biçimde biçimlendiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beğenlim yada eğenmeyelim, Ubisoft pek çok büyük oyun serisine sahip

Beğenlim yada eğenmeyelim, Ubisoft pek çok büyük oyun serisine sahip

Bunlardan en bilinenlerinden bazıları ise Assassin's Creed, Far Cry ve Watch Dogs gibi seriler. Oyun dünyasıyla pek az bir ilginiz varsa bile bu serilerden bir oyun oynamış, en azından duymuşsunuzdur.

Büyük bütçeli yapımlar da bir yere kadar!

Bu zamana kadar şirket stratejisini bu büyük oyun serileri için kısa aralıklarla büyük bütçeli yapımlar çıkartmak üzerine kurmuş olan Ubisoft bu politikasını değiştirmeye hazırlanıyor. AAA olarak adlandırılan büyük bütçeli yapımlar yerine şirket oynaması ücretsiz ancak üst düzey olarak tabir ettiğimiz oyunlara ağırlık verileceğini açıkladı

Yılda birkaç büyük oyun görmek hayal olacak

Yılda birkaç büyük oyun görmek hayal olacak

Şirketin finans politikalarından sorumlu olan Frederick Duguet tarafından yapılan açıklamalara göre her sene büyük oyun çıkartmak artık şirketin vizyonu ile örtüşmüyor Şirket CEO'su Yves Guillemot da konuya ilişkin olarak oyuncuların oynaması ücretsiz ancak mikro ödemeler yapabilecekleri oyunlara daha yatkın olduğunu belirtti.

Ubisoft bu plan doğrultusunda üst kalitede oynaması ücretsiz oyunla karşımızda olacak

Ancak bu oyunlar elbette ki mikro ödemeler barındırıyor olacak. Gerçekten de Warzone,CS, Apex Legends ve Warframe gibi oynaması ücretsiz yapımlara bakıldığında oyun içi satın alımların düzenli ve ciddi bir gelir kaynağı olduğunu görmek mümkün. Bakalım ilerleyen günlerde Ubisoft cephesinden nasıl yapımlar göreceğiz?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın