Görüş Bildir
Haberler
Twitter, Rus Aşısı 'Sputnik V'in Hesabını Kısıtladı

Twitter, Rus Aşısı 'Sputnik V'in Hesabını Kısıtladı

Rusya'nın geliştirdiği koronavirüs aşısı Sputnik V'in resmi Twitter hesabına erişim, 'hesaptaki olağan dışı etkinlik' nedeniyle 'geçici olarak' kısıtlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), Sputnik V aşısının Twitter hesabına erişim engelinin getirildiğini duyururken, sebebinin araştırıldığını bildirdi. 

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu'nun açıklamasında, 'Twitter üzerinden aşı ve nasıl çalıştığı ile ilgili tüm bilgileri açık bir şekilde paylaşıyorduk. Twitter üzerinden, Astra Zeneca’ya Sputnik V aşısının bir bileşenini kullanmasını teklif ettik ve ortak klinik araştırmalarla ilgili anlaşmaya vardık' ifadesine yer verildi. RDIF, tüm takipçilerine Twitter ile iletişime geçerek hesabın tekrar erişime açılmasını istemeleri çağrısında bulundu.

İlk aşı olarak duyurulmuştu

İlk aşı olarak duyurulmuştu

Sputnik V aşısı, Gamaleya Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Ulusal Araştırma Merkezi tarafından geliştirilmişti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 11 Ağustos'ta koronavirüse karşı geliştirilen ilk aşının tescil edildiğini açıklamış ve böylece Rusya, koronavirüs aşısını tescilleyen ilk ülke olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Trump'ın hesabına erişim getirilmesini destekleyenler bakalım buna ne diyecek?Twitter neden işine gelmeyen herkese sansür uyguluyor anlamadım ama gerçekten k... Devamını Gör

Emre Akdağ

Trump'a az bile yaptılar onun yüzünden insanlar öldü ortalık karıştı. Ne yapacaklardı helal olsun trump mı diyeceklerdi kel alaka yapmışsın zeynep bu trump o... Devamını Gör

bunedio.net

hiç tarafsız bir platform değil işine gelene çalışıyorlar

isim isimdir

kaldırıldı