Görüş Bildir
Haberler
Twitter Orta Doğu'daki İlk Ofisini Dubai'de Açıyor

Twitter Orta Doğu'daki İlk Ofisini Dubai'de Açıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter, Arap Baharı'nın üzerinden geçen 5 yılın ardından, Orta Doğu'daki ilk ofisini Dubai'de açacağını duyurdu.

Hindistan'daki yatırım faaliyetlerine ara vermeden devam eden Twitter, şimdi de gözünü Orta Doğu ülkelerine dikmiş durumda. Dubai'de açılacağı belirtilen yeni ofis, Orta Doğu'da açılan ilk Twitter ofisi olma özelliğini taşıyor.

ABD dışındaki ülkelerde yatırımlarını ve faaliyetlerini arttırmaya devam eden Twitter, Orta Doğu'daki pastadan da payını almak istiyor. Dubai ile başlayarak Orta Doğu kapısını aralayan sosyal medya devi, zaman içerisinde diğer ülkelerde de yatırım ve ortaklık faaliyetlerini arttırmayı düşünüyor.

Asya Pasifik, Latin Amerika ve diğer gelişen ülkelerdeki pazarlamadan sorumlu Twitter Başkan Yardımcısı Shailesh Rao, Arab Social Media Influencers Summit etkinliğinde MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Twitter ofisinin Dubai'de açılacağını duyurdu. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Rao, MENA bölgesinin Twitter için stratejik bir öneme sahip olduğunu ve yeni Dubai ofisinin de bu bölgede Twitter'ın merkez noktası olacağını vurguladı.

Twitter'ın 2013 ile 2014 yılları arasında televizyon etkileşimlerinde %200 artış gösterdiğini vurgulayan Shailesh Rao, yeni bölgelerdeki faaliyetlerine Twitter'ın bu avantajını da ekleyebileceklerini ifade etti.

Açılacak ofis ile Twitter'ın kullanıcı kitlesi, reklam gelirleri ve ortaklık anlaşmalarını ciddi derecede arttırması tahmin ediliyor. Zira platformun Orta Doğu ülkelerindeki popülaritesi, herkes tarafından bilinen bir gerçek. Twitter'ın Orta Doğu'da yapacağı faaliyetler, bu bölgede bulunan ülkelerin Twitter kullanımını ne yönde etkileyecek, Twitter bu pazardan ne kadar pay alabilecek, önümüzdeki günlerde hep birlikte görmüş olacağız.

Webmasto

Kaynak: http://www.webmasto.com/twitter-orta-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0