Görüş Bildir
Haberler
Twente'nin 3 Puanı Silindi

Twente'nin 3 Puanı Silindi

Fatih
10.04.2015 - 18:59

Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu, mali durumundaki sorunlardan dolayı Hollanda 1. Lig takımlarından Twente'nin 3 puanının daha silinmesine karar verdi.

Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu (KNVB), mali durumundaki sorunlardan dolayı Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Twente'nin 3 puanının daha silinmesine karar verdi.

Twente Kulübü'nden yapılan açıklamada, mali sorunları yüzünden geçen ay 3 puanı silinen kulübün, federasyon tarafından uyarılmasına rağmen durumunu düzeltemediği gerekçesiyle bir kez daha 3 puan silme cezası aldığı bildirildi.

Kulübün mali işlerden sorumlu yöneticisi Gerald van den Belt, geçen sezon yaptıkları aşırı harcamanın bedelini ödediklerini belirterek, 'Eğer durumumuzu düzeltemezsek, lisansımız tehlikeye girebilir' ifadesini kullandı.

Yönetmelik gereği, Twente'nin bir kez daha puanının silinmesi halinde kulübün ligden düşürülme ihtimali gündeme gelecek.

Alınan bu karardan sonra puanı 37'den, 34'e inen Twente, 29. haftası geride kalan Eredivisie'de bir basamak gerileyerek 11. sıraya düştü.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hollan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın