Görüş Bildir
Haberler
Tuvalet Temizliği İçin Müthiş Yöntemler

Tuvalet Temizliği İçin Müthiş Yöntemler

Kahkahaha
16.05.2015 - 13:25 Son Güncelleme: 31.05.2015 - 21:22

Tuvalet Temizliği İçin Müthiş Yöntemler

Evinizdeki tuvaleti temizlemek için kolay ve müthiş taktikler uygulamak istiyorsanız bu konuda sizlerin işine yarayacak oldukça pratik bilgiler sunacağız. Bildiğiniz üzere temizlik için kullanılan birçok kimyasal bulunmakta ve bu kimyasalların birçoğu da zararlı. Bu yöntemlerle hem temiz bir tuvaletiniz olacak hem de sağlık açısından herhangi bir zarar görmeyeceksiniz. Bu yöntemleri ilk defa duyacak olabilirsiniz ve dolayısıyla size asılsız gelebilir. Ama bu yöntemleri uyguladıktan sonra fikriniz mutlaka değişecek, bunu göreceksiniz. İşte tuvalet temizliği için müthiş yöntemler;

1-)KOLA:

Tuvaletinizde paslı olan yerlere kolayı döküp yarım saat kadar bekledikten sonra tuvalet fırçası ile pasların üzerini güzelce ovalayın ve sifonu çekin.

2-)PONZA TAŞI:

Kola ile çıkaramadığınız çok ağır olan pas lekelerini ponza taşı ile çıkarabilirsiniz. Çizilme tehlikesiyle karşılaşmamak için ponza taşını ılık bir suyla nemlendirmeniz gerekmektedir.

3-)KAYNAR SU:

Tuvaletteki veya lavabodaki tıkanıklığı gidermek için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Bu alanlara kaynar suyu döktüğünüzde tıkanıklığın gittiğini siz de göreceksiniz.

4-)SİRKE:

Bakterileri yok etmek ve bakterilerin üremesini engellemek için en etkili olan yöntemlerden birisi sirkedir. Çamaşır suyundan çok daha etkili olduğu kesindir. Bir gece leke üzerine sirke döküp sabah sifonu çektiğinizde lekelerin gittiğini göreceksiniz.

5-)KARBONAT:

Yarım bardak suyla karbonatı karıştırarak tuvaletin etrafına dökerek bir süre bekledikten sonra sifonu çekin. Böylece bütün mikroplar yok olacaktır ve bu uygulamanın bu konudaki en etkili yöntem olduğunu söyleyebiliriz.

6-)OJE:

Klozet kapakları bir süre sonra sağa sola kayabilir ve birçok kişi de bu durumdan şikayetçidir. Eğer bu durumla karşılaşmamak istiyorsanız klozetin metal akşamlarına sürmelisiniz. Böylece vidalarda gevşeme olmayacağından klozet kapağında sağa sola kayma da olmaz.

Sizlere söyleyebileceğimiz tuvalet temizliği için müthiş yöntemler bunlar. Eminim bu yöntemler çok işinize yarayacaktır.

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/tuvalet-temi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın