Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin İlk 4K Belgeselleri Çekildi

Türkiye’nin İlk 4K Belgeselleri Çekildi

ATKN
26.02.2015 - 13:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

LG Electronics Türkiye ve Digiturk iş birliğine imza attıklarını ve bu iş birliği neticesinde Türkiye’nin ilk 4K belgesellerini çektiklerini açıkladı. Yapılan anlaşmaya göre İZ TV, Türkiye’nin ilk 4K (3840×2160) çözünürlüklü belgesellerini LG Electronics için kaydetti.

Toplamda 10 farklı belgeselden oluşan seri, Türkiye’nin popüler turistik bölgelerini ilk kez 4K çözünürlükle kullanıcılarla buluşturuyor. Mardin, Pamukkale, Bodrum, Alanya, İstanbul, Ayasofya, Lale, Cunda, Yedigöller ve Zeugma konulu 4K belgeseller, Ultra HD televizyon kullanıcılarına Full HD çözünürlüğe kıyasla dört kat daha yüksek çözünürlük kalitesi sunuyor.

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cho, LG Electronics olarak geliştirdikleri ileri teknolojili inovatif ürünlerle tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşamlarına keyif katmak en önemli amaçları arasında yer aldığını belirtti. Cho, Digiturk ile gerçekleştirdikleri iş birliği ile kullanıcıların LG kalitesini en üst seviyede deneyimleyebileceğini ifade etti.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/turkiyenin-ilk-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın