Görüş Bildir
Haberler
Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Dünya Kupası Elemeleri: Milli Maç Hangi Tarihte?

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Dünya Kupası Elemeleri: Milli Maç Hangi Tarihte?

GNS
15.11.2021 - 19:44

A Milli Futbol Takımı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda Karadağ ile mücadele edecek. 16 Kasım Salı günü Karadağ ile yapılacak maçın hakemi Daniel Siebert oldu. Eleme maçlarında geçtiğimiz günlerde Cebelitarık ile karşı karşıya gelen A Milli Takım sahadan 6-0'lık bir galibiyet ile ayrıldı. Avrupa Şampiyonası yolunda devam edebilmek adına Karadağ ile mücadele edecek olan Milli Takım futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Peki Karadağ-Türkiye maçı ne zaman? Kardağ-Türkiye maçı hangi kanalda? Türkiye-Karadağ maçı saat kaçta? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Cebelitarık ile olan karşılaşmasından 6-0 galip gelen A Milli Takım, Dünya Kupası hayalleri için bir adım daha attı. Milli takım 10.grup maçı için Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Peki Milli maç ne zaman? Milli maç hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Karadağ Türkiye maçı yarın akşam Türkiye saati ile 22:45'te TRT 1'de ekrana gelecek. Karadağ- Türkiye karşılaşmasını, Avrupa'nın en önemli hakemlerinden biri olan Alman Daniel Siebert yönetecek.

Siebert'in yardımcıları Jan Seidel ve Christian Gittelmann olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Tobias Reichel yaparken, Sascha Stegemann VAR ve Katrin Rafalski de AVAR olarak görev alacak.

Türkiye-Karadağ Maçı Kadroları

Türkiye-Karadağ Maçı Kadroları

İki takım tarafından da oyuncu kadrosu henüz açıklanmamıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın