Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Gruptan Nasıl Çıkar? Türkiye EURO 2020’de Yoluna Devam Eder Mi?

Türkiye Gruptan Nasıl Çıkar? Türkiye EURO 2020’de Yoluna Devam Eder Mi?

EURO 2020’ye kabus gibi başlayan Türkiye, iki maçında da mağlup oldu. İtalya’ya 3-0, Galler’e de 2-0 yenilen Milli Takımımız, grupta sıfır puanda ve -5 averajda bulunuyor. Son maçlar öncesi Türkiye’nin gruptan çıkıp çıkmayacağı tartışılıyor. EURO 2020’de altı gruptaki birinciler ve ikinci bir üst tura çıkacak. Altı gruptan en iyi üçüncü olacak dört takım da ismini bir üst tura yazdıracak. Peki, Türkiye’nin en iyi üçüncü olma şansı var mı? Türkiye gruptan nasıl çıkar? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Gruptan Nasıl Çıkar?

Türkiye Gruptan Nasıl Çıkar?

İlk maçında sıfır çeken Türkiye’nin ikinci olma şansı kalmadı. -5 averajı bulunan Milli Takımımız, en iyi üçüncü olma şansını da zora soktu.

20 Haziran Pazar günü İsviçre ile karşı karşıya gelecek Türkiye’nin, rakibini farklı mağlup edip, averajını düzeltmesi gerekiyor. İsviçre’yi yenmemiz durumunda grubu üçüncü olarak tamlayacağız ve diğer gruplardaki üçüncülerin durumunu bekleyeceğiz.

En İyi Üçüncüler Nasıl Belirlenecek?

En İyi Üçüncüler Nasıl Belirlenecek?

EURO 2020'de bir üst tura adını yazdıracak olan üçüncü takımları belirlemek için grupta toplanan puanlara bakılacak. Puanların eşit olması halinde, daha iyi averaja sahip olan takımlar son 16 turuna kalma hakkını elde edecek.

Puanlar ve averajların da eşit olması halinde, daha fazla gol atan ekipler, bir üst tur şansını elde edecek.

Aşağıdaki Haber De İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın