Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’de ve Dünya’da Oyunlaştırılmış İlk Kitap ile Tanışın!

etiket Türkiye’de ve Dünya’da Oyunlaştırılmış İlk Kitap ile Tanışın!

Ercan Altuğ Yılmaz
11.04.2023 - 21:52 Son Güncelleme: 01.05.2023 - 22:54

Daha iyi iletişim ve güçlü ikna becerileri ile hayatınızın nasıl değişebileceğini hiç düşündünüz mü? 

İş hayatında, daha iyi iletişim becerileri, iş arkadaşlarımız ve müşterilerimizle daha iyi ilişkiler kurmayı ve işimizi daha etkili bir şekilde yürütmeyi sağlar. Güçlü ikna becerileri ise, daha etkili bir şekilde müşteri kazanımı, işbirliği sağlama, takım çalışması ve liderlik gibi spesifik alanlarda başarılı olma konusunda bizi kendi alanımızda 1- 0 öne taşır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişisel hayatımızı düşündüğümüzde, daha kuvvetli iletişim becerileri, ilişkilerimizi geliştirmemize, başkalarının ihtiyaçlarını anlama, farklı görüşlere saygı duyma ve anlaşmazlıkları çözme konularında bize yardımcı olabilir.

Kişisel hayatımızı düşündüğümüzde, daha kuvvetli iletişim becerileri, ilişkilerimizi geliştirmemize, başkalarının ihtiyaçlarını anlama, farklı görüşlere saygı duyma ve anlaşmazlıkları çözme konularında bize yardımcı olabilir.

Ayrıca, güçlü ikna becerilerimizle aile içi iletişim, arkadaşlıklar ve romantik ilişkilerde daha etkili bir şekilde iletişim kurmamızı ve olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayabilir.

Özgüvenimizi artırarak, kendimize olan inancımızı güçlendirebilmeyi, başarılı olmamız için gereken motivasyonu ve kararlılığı kendi içimizde bulmayı kim istemez ki…

Sizleri özellikle satış profesyonelleri ve influencerlar gibi satış alanında çalışanlar için yaşamsal düzeyde kritik öneme sahip olan bu alanda yazılan muazzam bir kitapla tanıştıralım: Satışın NLP’si..

Aslında satış, doğumdan ölüme dek var olmak için kullandığımız daha iyi iletişim, güçlü ikna becerileri gibi becerilerin tümünü kapsıyor, yani hayatın ta kendisi! Kitap, bu becerileri farklı bakış açılarıyla okuyucusuna uygulatarak öğretme hedefi taşıyor. 

Zihnin merak uyandıran dünyasını derinlemesine incelerken, satış sürecinde başarılı bir şekilde ilerlememize yardımcı olacak iç görüler sunan kitap, kendimizi ve çevremizdeki dünyayı tanımanın yanı sıra düşüncelerimizi ve duygularımızı anlamayı ve yönetmeyi de kapsayan geniş bir içerik ile bizi oldukça kapsamlı bir yolculuğa çıkartıyor. 

Kitap iletişim ve satışta başarıdan öte, kendimizin en iyi versiyonuna erişmeyi vadediyor ve bu vaadini NLP modellemeleri ve oyunlaştırma gibi dünya üzerinde etkinliği kanıtlanmış tekniklerden destek alarak gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Biliyoruz ki; oyunlaştırma yoluyla davranış değişikliği yaratmak istediğimiz herhangi bir alanda oyun mekaniği ve oyun psikolojisini kullanarak motivasyon artışı sağlayabiliriz ve hedeflenen süreci daha etkin hale getirebiliriz.

Satışın Nlp’si sadece NLP'nin bu büyülü dünyası içerisinde bir yolculuğa çıkıp, başarılı satış ve iletişimin anahtarını keşfetmemizi istemiyor. Oyunlaştırılmış bir hikâyenin içerisinde vaka çalışmaları, atölyeler ve internet sitesi üstünden ödül kazandıran görevlerle bizleri Türkiye ve Dünya’da bir ilki yaşatan muhteşem bir maceraya davet ediyor.

Birlikte öğrenmeye ve eğlenmeye hazır mısınız?

(Bu yazı Gamfed Türkiye Gönüllülerinden Beray Çinçin’in katkılarıyla yazılmıştır.)

Linkedln

Twitter

Instagram

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?