Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Olası Zombi Salgınının Başlayabileceği 6 Yer

Türkiye'de Olası Zombi Salgınının Başlayabileceği 6 Yer

Yunus Erdem
10.08.2015 - 16:23

1. Esenler Otogarı

1. Esenler Otogarı

İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan Esenler-Bayrampaşa Otogarı ya da bilinmeyen adıyla, Esenler Yeraltı Korku Tüneli...

Epeyce büyük ve kalabalık bir mekandır, oldukça da eskidir. Olası bir zombi salgınında otogarın izbe ve karanlık alt katlarında ısırılan insanlar üst katlarda bu virüsü yayabilirler. Ücretli otopark süresini kaçırmadığınız sürece rahatça zombi virüsünü yayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kurukahveci Mehmet Efendi Önü

2. Kurukahveci Mehmet Efendi Önü

İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri olan efsane kahve mekanı...

İstediğiniz gün ve saatte gidin asla orası boş değildir. Bana göre orada olası bir zombi salgınında ısırılsa dahi kahve almaya devam edecek yüzlerce insan mevcuttur. Tabii kalabalığın içinden yarım saatte çıkacağınızı varsayarsak ısırılmadan kaçmanız pek mümkün olmayacaktır. Ama emin olun en azından bir paket kahve almayı başarabilirsiniz.

3. Metrobüs

3. Metrobüs

Özellikle akşam saatlerinde toplu taşıma Winrar'ı olarak adlandırabileceğimiz bir sistem. Hızlı olmasına hızlıdır hatta özel aracınızla yakalayamayacağınız bir hızla sizi bir yerden bir yere taşır, fakat en kısa sürede en çok ne kadar sıkışabilirsiniz olayı gibi bir şeydir bu. Metrobüse binmeden önce durakta ya da metrobüsün içinde akşam saatlerinde ısırılırsanız sessizce zombi olmayı beklemekten başka yapacak bir şeyiniz olduğunu düşünmüyorum. Aracın hızını da düşünürsek birkaç saat içinde İstanbul'un yarısından fazlası zombiye dönüşür. Zombiler de yavaş yürüdüğüne göre metrobüs, dönüştükten sonra da favori toplu taşıma aracınız olabilir.

4. Kızılay

4. Kızılay

Açıklamaya Gerek Yok. 

Yaşa ya da Öl...

5. Bağcılar Meydanı

5. Bağcılar Meydanı

Neredeyse her milletten her ırktan bir insan bulabileceğiniz bir yerdir. Bağcılar ilçesinin de kalabalık olmasını hesap edecek olursak zombi virüsünün rahatlıkla yayılabileceğini söyleyebiliriz. Kuralların işlemediği, Türkiye'nin Teksas'ı olarak görebileceğimiz bu yerde panikleyen insanların büyük bir zombi sürüsüne dönüşeceği de neredeyse kesindir. Bağcılarlı olmanın farklı olduğunu biliyorken ''Bağcılarlı Zombiler'' konusunda ne yapacağımız çok meçhuldür.

6. Köprü Trafiği

6. Köprü Trafiği

Bir zombi salgını başladığında boğaz köprülerinden birinde trafikte iseniz kurtulma şansınız oldukça düşük. Aracınızla kaçamayacağınız için yaya olarak koşmanız gerekecek. Her araçta en az 1-2 kişi olduğunu düşünürsek o panikle köprü çıkışına kadar ısırılmamanız herhalde bir mucize olurdu. Tabii artık köprü geçişlerinin ücretsiz olacağını düşünmek bi nebze olsun sizi mutlu edebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0