Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de 'Müstehcen' İlan Edilen 'Kalp Çarpıntısı' Kitabı Netflix'te Dizi Oluyor! Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Türkiye'de 'Müstehcen' İlan Edilen 'Kalp Çarpıntısı' Kitabı Netflix'te Dizi Oluyor! Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Kalp Çarpıntısı adlı kitap Türkiye'de çocuklar için zararlı içeriklere sahip olduğu gerekçesiyle müstehcen ilan edilmişti. Müstehcen ve muzır denilen kitabın satışı kapalı zarflar içerisinde ‘küçüklere zararlıdır’ ibaresi ile yapılıyor. Ülkede zararlı olduğu düşünülen Alice Oseman imzalı 'Kalp Çarpıntısı' serisi Netflix'te diziye uyarlanıyor. Uyarlamanın oyuncu kadrosu da açıklandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 'çocuklar için zararlı içeriklere sahip olduğu' gerekçesiyle muzır ve müstehcen ilan edilen İngiliz yazar Alice Oseman'ın 'Kalp Çarpıntısı' adlı kitabı Netflix'te diziye uyarlanıyor.

"Çocuklar İçin Zararlı İçeriklere Sahip!''

"Çocuklar İçin Zararlı İçeriklere Sahip!''

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu kararıyla; İngiliz yazar Alice Oseman'ın 'Kalp Çarpıntısı' adlı kitabını 'çocuklar için zararlı içeriklere sahip olduğu' gerekçesiyle muzır ve müstehcen ilan etmişti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Kurul kararında 'Kurulumuzca 'Kalp Çarpıntısı cilt-1; cilt-2' isimli kitabın Re'sen incelenmesi neticesinde; kitapta yer alan bazı yazıların 18 yaşından küçüklerin maneviyatı üzerinde muzır tesir yapacak nitelikte olduğuna; bu sebeple söz konusu kitabın 1117 sayılı kanunun 3266 sayılı kanunla değişik 4'üncü maddesindeki sınırlamalara tabi olmasına oy birliği ile karar verilmiştir' ifadelerine yer verilmişti.

Kalp Çarpıntısı Konusu

Kalp Çarpıntısı Konusu

See-Saw Films’in yapımcısı olduğu 'Kalp Çarpıntısı', tamamı erkek öğrencilerden oluşan bir okulda eşcinselliğini açık yaşayan Charlie ile rugby oyuncusu Nick'in birbirine karşı hisler beslemeye başlamasıyla birlikte yaşananları alıyor.

Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Ranini Tv'nin aktardığına göre, Netflix'te bu baharda ekrana gelmeye hazırlanan İngiltere merkezli dizinin başrollerinde Joe Locke (Charlie) ve Kit Connor (Nick) yer alacak. Kadroya ayrıca William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Sebastian Croft, Cormac Hyde-Corrin, Rhea Norwood, Tobie Donovan, Jenny Walser, Fisayo Akinade, Chetna Pandya ve Alan Turkington da katıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
10
9
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayaka

Ay cok mutlu oldum webtoon olarak okumustum sadece ünlenmesi de cok iyi olmus

Dr Tuenti

Homoseksüel platform netflix de zararlı

buse

28 ocakta yapılan yoruma ithafen söylüyorum; asıl iğrenç olan sensin ve senin zihniyetin. sizden olmayan her şeyden herkesten nefret edip varolmamıza bile iz... Devamını Gör