Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Burçların En Tutkulu, En Çapkını ve En Şeytan Tüylü Olanı Açıklandı!

etiket Türkiye'de Burçların En Tutkulu, En Çapkını ve En Şeytan Tüylü Olanı Açıklandı!

Türkiye’de 3.7 milyondan fazla kullanıcısı bulunan mobil tanışma uygulaması happn, burçların “en”lerini belirledi. Mobil tanışma uygulaması happn, uygulama üzerinde 2018 yılında gönderilen 'Merhaba”, “Beğeni” ve “Crush' verilerini analiz etti. Analiz sonucunda, mobil tanışma ve flörtte burçların öne çıkan özelliklerini açıkladı.

Bakalım burçların enleri sıralamasında kimler nerede yer alıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

En tutkulu burç: Boğa

En tutkulu burç: Boğa

İlişkilerde karşısındaki insana hissettiği duyguyu sözlerle çok iyi ifade eden, bunu gözleriyle bile aktarabilen boğa burcu insanı Türkiye'nin en tutkulu burcu olarak seçildi.

En şeytan tüylüsü: Yengeç

En şeytan tüylüsü: Yengeç

Karşı taraftı en fazla etkileyen ve geri dönüş alan burç kesinlikle yengeç burcu. Öyle bir albenisi var ki, karşısındaki insanı nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyor. Resmen şeytan tüyü var.

En girişken burç: Boğa

En girişken burç: Boğa

İlişkilerde hiç çekinmeden kendini gösteren taraf kesinlikle boğa burcu insanı. Nerede nasıl davranacağını, nasıl konuşacağını çok iyi biliyor. Bu yüzden en girişken burç olarak boğa burcu seçildi.

En utangaç burç: Yay

En utangaç burç: Yay

İlişkilerde konuşmaya veya flörtü başlatmaya çekinen burç kesinlikle yay burcu insanı. Utangaç tavrından dolayı hep geride durmayı ve karşı taraftan bir adım bekleyen yay burcu insanı bundan dolayı en utangaç burç olarak seçildi.

En şanslı burç: Başak

En şanslı burç: Başak

İlişkilerde karşı tarafın her zaman beğenisini alan, hep ondan bir adım gören başak burcu inanı ise en şanslı burç olarak seçildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve son olarak, en çapkın burç: Oğlak

Ve son olarak, en çapkın burç: Oğlak

Karşısındaki insanı çok çabuk etkileyebilen, çeşitli oyunlarla cazibesine cazibe katan ve peşini bırakmayan burç ise oğlak burcu. Kendinin farkında olması ve karşısındaki insanı kendisine çekmesini çok iyi biliyor. Bu çekim gücü sayesinde en çapkın burç oğlak burcu seçildi...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
659
236
126
107
85
48
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Oğlakın neresi çapkın. Tek başına sol kolum bile oğlaktan çapkındır. Memur burcu oğlak.

mb

😂😂 evet çocuk ara döneme gelsin de ikinci dönemi doğum izniyle kapatayım yaza da ele avuca gelir serpilir eylüle iş başı yaparım😂😂😂 bu cümleleri bitin kadın ... Devamını Gör

mb

yay=utangaç???? 😂😂😂 kesinlikle oğlum yay burcu değil o zaman ya da Türkiyede yay burçları genelde ocak doğumlu yazdırıldığı için çapkın burca oğlak yazılmış ... Devamını Gör

Andriy

MB kesinlikle sana katılıyorum. +1

Salih Üner

başak ve şans anlıyorum sizi