Görüş Bildir
Haberler
Türk Televizyon Tarihinde Şimdiye Kadar Gördüğümüz En Garip ve Aykırı 13 Yarışmacı

etiket Türk Televizyon Tarihinde Şimdiye Kadar Gördüğümüz En Garip ve Aykırı 13 Yarışmacı

Meltem
19.12.2018 - 11:49

Türk televizyon tarihine damgasını vuran yarışmalara katıldıktan sonra farklı şekillerde meşhur olan ve hayatımızın orta yerine istemediğimiz halde yerleşen isimleri sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Taner Tolga Tarlacı

1. Taner Tolga Tarlacı

2011 yılında katıldığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında hiperaktif tavırları ve 'Daçmiiiin goş' cümlesiyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Taner Tolga Tarlacı, namıdiğer 3T neler neler yapmadı ki... Gözaltına alınmasından temizlikçisine yaptığı işkenceye, dayak yemesinden çöpleri karıştıran adama para verirken video çekmesine kadar hayatımıza girmek için türlü türlü işlere girişti. Hâlâ sosyal medyada çalışmalarına devam ediyor kendisi...

2. Bahar Candan

2. Bahar Candan

İşte Benim Stilim yarışmasının ikinci sezonunda yarışan ve kendine has tarzıyla ekran başında herkese saç baş yoldurtan Bahar Candan, şimdilerde yaptığı garip Photoshop çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

3. Murat Özdemir

3. Murat Özdemir

Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarında boy gösteren ve jüriyi delirttikten sonra diskalifiye olan Murat Özdemir papağanına yaptığı işkence görüntüleriyle tepki topladı. Gözaltına alındıktan sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen yarışmacının durumu belli olmasa da hayvanlara şiddet yasasının bir an önce onaylanmasını diliyoruz.

4. Naz Mila

4. Naz Mila

Zuhal Topal'ın sunduğu Evleneceksen Gel programına katılan ve eş adayı ararken Ali Ağaoğlu'nun kardeşiyle görüntülendiği için veto yiyen Naz Mila sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri... Dövmesi ve garip videolarıyla kendisini takip edenlere farklı deneyimler sunarken, akıllara tek bir soruyu getirtiyor: Bu kadar insan neden takip ediyor ki?

5. Caner Toygar

5. Caner Toygar

Gelin-kaynana programları deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Caner Toygar kafasında bardak kırması, güvenlik görevlilerinden dayak yemesi ve canlı yayında intihar edeceğini söylemesiyle sık sık gündeme gelmişti. Şimdilerde bir televizyon programında muhabirlik yapıyor kendisi ve hayatımızdan çıkmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Solmaz Çiros

6. Solmaz Çiros

Evleneceksen Gel programında taliplerini ararken Roman danslarıyla Türkiye'nin gündemine oturan Solmaz Çiros bir dizide başrolde yer almıştı, hatırlarsınız...

7. Uğur Bodur

7. Uğur Bodur

Biri Bizi Gözetliyor yarışmasında ağır abi halleriyle dikkatleri üzerine çeken Uğur Bodur, yarışmadan diskalifiye edilmişti. Ardından kendisinin ismini yapımcıları tehdit etmesi ve gözaltına alınmasıyla duymuştuk.

8. Semra Yücel

8. Semra Yücel

Türk televizyon tarihine damga vuran yarışmalardan en önemlisi hiç şüphesiz ki 'Gelinim Olur musun?' idi ve bundaki en büyük pay da o dönem söyledikleriyle herkesin ağzını açık bırakan Semra Yücel'indi. Gelin aramak üzere katıldığı yarışmada Türk örf ve geleneklerine yönelik söylemleri, tavırları ve tuhaf çıkışlarıyla gündeme bomba gibi düşmüş, o dönem haberlerden bile fazla izlenmişti. Oğlu Ata'yı yüksek dozda uyuşturucudan kaybettikten sonra ekranlara çıkmaya devam etti ama hayatının en büyük pişmanlığını yaşadı...

9. Turabi Çamkıran

9. Turabi Çamkıran

Katıldığı iki Survivor'da da birinci gelerek tuhaf bir rekora imza atan Turabi Çamkıran'ın yarışmadaki tavırları unutulmazdı. Kazandıktan sonra yaptığı şovlar, konseyde söyledikleri ve aforizmalarıyla televizyon başındakilere renkli dakikalar yaşattığı kesin...

10. Melis Buse Betkayan

10. Melis Buse Betkayan

2016 yılında katıldığı Kısmetse Olur yarışmasında herkese parmak sallaması, bütün gelin adaylarıyla kavga etmesi ve kendi ne isterse onun olmasını emretmesiyle sosyal medyanın nefretini kazanan Melis Buse Betkayan yarışmanın ardından açtığı davalarla da gündem olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aref Ghafouri

11. Aref Ghafouri

İllüzyon gösterisiyle tüm Türkiye'yi Yetenek Sizsiniz'e kilitleyen Aref Ghafouri'nin macerası yarışmayla bitmedi tabii ki... Son olarak Mısır'da kobra tarafından ısırıldığını iddia etmişti.

12. Ajdar Anık

12. Ajdar Anık

Çikita muuuuuz, çikita muuuuuuz... Yeterince asabınız bozulduysa Ajdar'ı hatırlamışsınızdır. Popstar elemelerinde dikkatleri üzerine çektikten sonra albüm de yaptı kendisi, hayatımızdan çıkmayı hiç istemedi.

13. Semih Öztürk

13. Semih Öztürk

Ütopya'da kendine has tavırlarıyla dikkat çektikten sonra Survivor'a katılan Semih Öztürk ilginç çıkışlarıyla hepimize ekran başında saç baş yoldurtmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
742
292
93
44
42
21
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
eski-acik

%70'i acunun kanalından. Bu da onedio yorumcularının büyük bölümünün eleştirilerinde haklı olduğunu gösterir. Acun ve avanesi bundan ders alır mı? Çok zor...

deniz derya

sonraki çıkanlardan sonra ajdar baya iyi geldi gözüme şimdi

Veli Durak

Nedense çoğu Acun Medyanın ürünü..!