Görüş Bildir
Haberler
'Türk Çetesi Kalbimden Bıçakladı'

'Türk Çetesi Kalbimden Bıçakladı'

Fatih UZUN
30.08.2014 - 20:40

Fotoğraf: Hürriyet

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de tatil yaparken saldırıya uğrayan İngilizler’in, ülkelerine döndükten sonra gazetelere anlattıkları öykülerinin Türk turizmini baltaladığı ifade edildi.

Daily Mirror gazetesinin ’Bıçaklı Türk çetesi yok yere beni kalbimden bıçakladı. Bıçak 5 mm daha derine saplansaydı ölecektim’ başlıklı haberinde, 3 Temmuz’da yaz tatiline Bodrum’a gelen İngiliz, 20 yaşındaki Danny Binks, yanında kız arkadaşı Remi Simpson ile tatilinin ikinci gecesi saldırıya uğradığını, biri kalbi olmak üzere dört yerinden bıçaklandığını ve ölümden döndüğünü anlattı.

Bir dükkandan saat çalmakla haksız yere suçlandığını söyleyen Danny Binks, hırsızlık yapmadığını kanıtlamasına rağmen ellerinde metal borular ve kırık bir şişe taşıyan çetenin saldırısına uğradığını söyledi. Asıl öldürücü darbeyi dükkan sahibinin vurduğunu ileri süren Danny Binks, bir Türk cerrahın 6 saatlik ameliyatla hayatını kurtardığını söyledi.

Blackpool’lu gencin 'Öleceğimi sandım. Korktum. ’Hayatım böyle mi bitecek?’ dedim' sözlerini aktaran Daily Mirror, Danny Binks’in her yıl 2.5 milyon İngiliz’in güneş için gittiği Türkiye’deki şiddet suçunun son kurbanı olduğunu yazdı.

Geçen ayın başında Danny ve Benn Slade adlarında iki kardeşin de şezlong kavgası yüzünden Bodrum’da bıçaklandıkları hatırlatıldı. Haziran ayında İskoçyalı genç Callum Copson’un da Marmaris’te defolu bir el çantası yüzünden bıçaklandığı kaydedildi.

Faruk ZABCI/LONDRA, (DHA)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0