Görüş Bildir
Haberler
Tuncay Özkan Sosyal Medyadan Tehdit Edilmişti: Emniyet, Soruşturma Başlatıldığını Bildirdi

Tuncay Özkan Sosyal Medyadan Tehdit Edilmişti: Emniyet, Soruşturma Başlatıldığını Bildirdi

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı sosyal medyada tehdit eden 'jitem.akrep' isimli hesabın yöneticisi M.B.'nin polis olmadığını, hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram'da  'jitem.akrep' isimli hesabın kullanıcısı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a hakaret etti ve 'Bir gece ansızın bekle' diyerek tehdit etti. 

Özkan, Instagram hesabında kendisini tehdit eden kişinin fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı. Fotoğraflarda hesabın sahibinin polis kıyafetleri giydiği görülüyor. Özkan, paylaşımında,  Ankara Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarını etiketleyerek, 'Bu bir polis mi yoksa kolpacı sokak serserilerinden biri mi?' dedi.

"Emniyet teşkilatıyla ilişkisi yok"

"Emniyet teşkilatıyla ilişkisi yok"

Konuyla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın bilişim suçları ile mücadele etmek üzere 7 gün 24 saat sanal devriye faaliyetlerini yürüttüğü belirtilerek, 'Bu doğrultuda yapılan incelemelerde 'jitem.akrep' isimli hesap yöneticisinin 1976 doğumlu, M.B. isimli şahıs olduğu ve emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı görülmüştür. Şahsın yapmış olduğu paylaşımlar sebebiyle de hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır. Türk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
13
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslan Atasoy

Sosyal medya kendini polis,asker,mit ajanı zanneden Akp trolleriyle dolu.Milleti tehtid ediyorlar,hakaret ediyorlar.Umarım bunlar kendi başlarına hareket ede... Devamını Gör

Lestat

Birbirine karşı en ufak bir tahammülü kalmayan, iliklerine kadar nefret ve kinle dolmuş makinelere dönüştük ne güzel. İnsanoğlu hiç bir çağda bu kadar canava... Devamını Gör