Görüş Bildir
Haberler
'TSK, Suriye'de IŞİD Hedeflerini Vurdu'

'TSK, Suriye'de IŞİD Hedeflerini Vurdu'

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'deki IŞİD hedeflerini topçu atışıyla vurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, TSK dün Halep'in kuzeyinde, aralarında karargâh, silah mevzileri ve araç üstü roketatarların bulunduğu bazı IŞİD hedeflerini 40 civarında atışla vurdu.

Reuters'a bilgi veren askeri kaynaklar top atışlarının, IŞİD karşıtı koalisyon ile irtibata geçilmesi ve belirlenen hedeflerin koordinatlarının teyit edilmesinin ardından 14:00 15:00 saatleri arasında gerçekleştirildiğini belirtti.

Vurulan IŞİD hedeflerinin tam yeri ise belirtilmedi. 

Türkiye, geçen yıl Temmuz ayında üslerini IŞİD karşıtı koalisyona açarak, koalisyona katılma kararı almıştı.

Suriye'de Cumartesi günü başlayan ateşkes IŞİD ile El Nusra'ya karşı yapılan saldırıları kapsamıyor. IŞİD, Halep'e bağlı Mare'nin doğusundaki bölümü kontrol altında tutuyor.

AA ve Reuters

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
14
8
5
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ynsemrebagiban

suriyede ki ilk hedefimiz neden IŞİD? Neden bizim 1 numaralı düşmanımızı bozguna uğratan düşmanı topa tutuyoruz? bırak yesinler birbirini sen de kalanı gebert.

Pasif Kullanıcı

"İlk hedefimiz neden IŞİD?" diye bir soru olmaz abisi. IŞİD köpekleri gelsin ülkende yüzlerce insanı öldürsün canlı bombasıymış başka şeyiymiş. Biz de bir şe... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

yahu,ışidi biz kurduk, bop planına karşı batıya ve rusyaya rest çekmek için elimizdeki kuvvetli argümandır, pkk-pyd-ypg vs. hepsine karşı zaten türkiye 4 yıl... Devamını Gör

Ahmet Ziya Boz

Rte'yi bu kadar güçlü Mü sanıyorsun?