Görüş Bildir
Haberler
TV
True Detective’in 2. Sezon Kadrosu Açıklandı

True Detective’in 2. Sezon Kadrosu Açıklandı

Ulaş
25.11.2014 - 22:56 Son Güncelleme: 26.11.2014 - 01:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslına bakarsanız burada yazacaklarımızın neredeyse hepsi hakkında sizlere daha önce çeşitli haberler iletmiştik ve ortada yeni bir şey yok ama yine de HBo tarafından resmileştirilmiş bir bilgiyi haber olarak paylaşmak durumundayız. Bu durumda hemen şunu söyleyelim, True Detective’in ikinci sezonunda Rachel McAdams, Kelly Reilly ve Taylor Kitsch başrolleri paylaşacak.

Ayrıca bu üçlüye Colin Farrell ve Vince Vaughn eşlik edecek. Toplamda beş kişinin ismi açıklandı ve bu beş kişinin hangi rollerde yer alacakları da belli oldu.

Colin Farrel’ı Ray Velcoro adlı ikili oynayan dedektifi canlandıracak. Görünüşe göre kendisi mafya tarafından yönetiliyor ve kimliği açığa çıkmış olsa da efendileri tarafından kullanılmaya devam edecek.

Vince Vaugh ise Frank Semyon karakteriyle karşımıza çıkacak. Polislikle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir suçlu olarak. Hatta kendisi bir hayli zengin ve eğlence sektöründe çeşitli işler yapıyor ama son dönemde batma tehlikesiyle karşı karşıya. Çünkü şirketlerini eğlence sektörünün yasal olan alanlarına kaydırmaya çalışırken, ortağının öldürülmesiyle birlikte işleri karışıyor.

Rachel McAdams ise Ani Bezzerides adlı karakteri oynayacak. Ani, Ventura bölgesinde dedektif olarak çalışıyor. Esnetilemez etik değerleri yüzünden hem çalışma arkadaşlarıyla, hem de sistemle ciddi problemler yaşıyor.

Taylor Kitsch’i ise Paul Woodrugh rolünde göreceğiz. Eski bir savaş gazisi ve şimdilerde California’nın otobanlarında devriye görevi üstleniyor. Geçmişini ve şimdilerde de aslında hiç gerçekleşmeyen bir skandalı geride bırakmaya çalışan bir karakter.

Son olarak Kelly Reilly’den bahsedelim. Kendisi Jordan Semyon’ı canlandırıyor. Soyadından da anlaşılacağı üzere Frank (Vince Vaughn) ile bir akrabalığı var tabii ki ama siz merak etmeden hemen söyleyelim, kendisi Frank’in eşi oluyor. Eşini tüm işlerinde destekleyen bir kadın ve ortalama bir aktrist olarak da çalışıyor.

Evet, True Detective’in yeni sezonu hakkında HBO tarafından yapılan resmi açıklama yukarıda gördüğünüz gibi. Tüm karakterler için daha önce sayısız haber yapmıştık ama dediğimiz gibi hepsini bir araya toplayarak haklarında bilgi vermek de kaçınılmaz bir durumdu.

Bakalım yeni kadrosuyla, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın yer aldığı ilk sezondan daha başarılı olabilecek mi? Bunu ancak zaman gösterecek.

Kaynak: http://superkarga.com/true-detectivei...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0