Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan Sevinci

Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan Sevinci

Fatih
12.04.2015 - 19:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi sakatların durumundaki iyileşme teknik heyeti sevindirirken özellikle Yusuf Erdoğan’ın takıma dönecek olması teknik direktör Ersun Yanal’ı rahatlattı.

Ayak kemiğindeki ezilme ve çatlak nedeniyle 2 aydır takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan'ın artık tam anlamıyla sakatlığını atlattığı, liglerin 1 hafta ertelenmesi sonucu doğan arada da kondisyon eksiğini kapattığı vurgulandı. Yusuf'un rahat oynayabilmesi için gerekirse kullanılmak üzere özel bir tabanlık da yaptırıldı. Sol kanatta Erkan Zengin'in formsuzluğu nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ersun Yanal'ın da Galatasaray maçında Yusuf'u sahaya süreceği bildirildi.

'FUTBOLU ÖZLEDİM'

Yusuf Erdoğan, futbolu çok özlediğini belirtirken, 'Bir an önce iyileşip takıma dönebilmek için çok çalıştım. Şu anda hiçbir sorunum kalmadı. Hocam görev verdiği takdirde her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım' dedi.

İKİ GÜN İZİN

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına iki gün ara verdi. Yurt dışında futbolcu izlemeye giden teknik direktör Ersun Yanal'ın bıraktığı program dahilinde çalışan bordo mavili futbolcular, bugün ve yarın izin yaptıktan sonra Galatasaray maçı hazırlıklarına salı gününden itibaren yeniden başlayacak.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspor...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın