Görüş Bildir
Haberler
TP-LINK Yeni Taşınabilir Şarj Cihazı

TP-LINK Yeni Taşınabilir Şarj Cihazı

Pchocasi
15.07.2014 - 21:46 Son Güncelleme: 15.07.2014 - 22:46

Tp-Lınk Yeni Taşınabilir Şarj Cihazı

İnternette birçok derdimize derman olan TP-LINK, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu ürünler ile göz doldurmaya devam ediyor. Yeni taşınabilir şarj cihazı TP-LINK TL-PB10400 Türkiye’de. Detaylar haberimizde.

TP-LINK tarafından Türkiye’de yeni satışa sunulan TL-PB10400 cihaz telefondan başını kaldıramayanlar için çok işe yarayacak. Akıllı telefonunuzun modeline, özelliklerine ve pil durumuna göre telefonunuzu 3 ile 6 defa şarj edebilme kapasitesine sahip.

Seyehat durumlarında, toplantılarda veya acil durumlarda telefonunuza en ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda şarjınız bitebiliyor. Bu gibi durumlarda yana yakıla şarj aleti aradığınızda bir de bakıyorsunuz ki şarj aletini almamışsınız. Ondan sonra dışarıda “ 15 dakikada şarj 1 TL ” kuyrukları kaçınılmaz olabiliyor.

ANDROİD VE iOS İLE TAM UYUM

TP-PB10400 isimli bu cihaz iOS ve Android cihazlarında tam uyum ile birlikte çalışabiliyor. Cihazda her şey düşünülmüş desek yeridir. Ani durumlarda gerilim, yüksek voltaj, ısınma gibi durumlarda cihaz otomatik olarak kendisini korumaya alabiliyor.

Cihazın ön panel tarafında yer alan 4 kademeli LED gösterge ile kalan pil seviyesini kontrol edebildiğiniz gibi, LED ayrıca acil durumlarda el feneri olarak kolayca kullanılabiliyor. Cihazın üzerinde 5 V olmak üzere iki adet USB girişi bulunuyor. Yani iki yuva ile birlikte aynı anda iki telefonu şarj edebiliyorsunuz. TL-PB10400 ürününün Türkiye’deki satış fiyatı 109 TL olarak belirlenmiş durumda.

Fakat şu önemli noktayı belirtmemizde büyük fayda var: Cihazın şarj kablosu bulunmuyor, toplamda 500 ile 750 şarj ömrü bulunan cihazı ortalama 2 yıl gibi bir süre ile kullanabiliyorsunuz.

PCH CİHAZ İLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR ?

PCH’nin bu konuda cihazda görmüş olduğu tek eksiği cihazın kullanabilmek için belirli bir limitinin olması. 500′den fazla şarj etme işlemini yerine getiremedikten sonra yenisini almak gibi bir durum ile kullanıcılar karşı karşıya kaldıklarında olumsuz düşüncelere sebep olabilir.

Cihazın artı yönlerinde öne çıkan en iyi özellik cihazlar ile birlikte tam uyumlu çalışabilmesi. iOS ve Android’i de cabası olarak üzerine koyduğumuzda tadından yenmez açıkçası. Ayrıca cihaz çok şık bir görünüme sahip olduğu gibi kullanıcılar için gayet göz doldurucu tasarlanmış durumda.

TP-PB10400 TEKNİK ÖZELLİKLERİ 10400mAh batarya iOS, Android, iPad ve iPhone ile tam uyum 500 ile 750 defa şarj ömrü ( en az 2 yıl ) Çift USB çıkışı ile hızlı şarj özelliği LED el feneri Prizden gelen yüksek voltaj veya aşırı gerilimlere karşı koruma emniyeti 4 kademeli batarya göstergesi Fiyatı 109 TL

Kaynak: http://www.pchocasi.com/tp-link-yeni-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın