Görüş Bildir
Haberler
TV
Tozluyaka 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Tozluyaka Fragman ve Son Bölüm Özeti

Tozluyaka 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Tozluyaka Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
09.08.2022 - 17:54

27 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan NTC Medya imzalı FOX TV'nin yeni dizisi Tozluyaka tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Her hafta Pazartesi günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören ve Kaan Mirac Sezen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Tozluyaka dizisi kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu dram ve gençlik türündeki dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka fragman ve son bölüm yaşananlar.

Tozluyaka 7. Bölüm 1. Fragmanı

Tozluyaka Son Bölümde Neler Oldu?

Tozluyaka Son Bölümde Neler Oldu?

Ali ve Berk'i bir şekilde bir araya getirerek iş birliği yapmaya zorlayan kişi gizemini korumaya devam etmektedir. Diğer tarafta gençler arasında buzlar erimeye başlamış ve kavgayla başlayan ilişkiler yön değiştirir. Öte yandan Kenan ve Önder iş birliği yaparak gençlerin bir araya geleceği bir ödev verirler. Bu şekilde taraflar birbirlerini yakından tanıma fırsatı elde edecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın