Görüş Bildir
Haberler
Torku Konyaspor 2-0 Trabzonspor

Torku Konyaspor 2-0 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçı ev sahibi takım 2-0 kazandı. Bu maçın ardından Konyaspor puanını 43'e çıkarırken Trabzonspor 27 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aykut Kocaman: Son Derece Mutluyuz

Aykut Kocaman: Son Derece Mutluyuz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 yendikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor'un iyi ve kapasiteli bir takım olduğunu belirtti. Takımının ilk yarı ofansif anlamda zengin olduğunu belirten Kocaman, şunları kaydetti:

'Trabzonspor'u yendik ve 43 puanı yakaladık. Kazandığımız için son derece mutluyuz. Önce sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da dinlenme zamanı. Birkaç gün dinlenip, önümüzdeki haftanın planlamasını yapmaya çalışacağız.'

Bir gazetecinin 'Zihinsel yorgunluk oyuncuların üst sıralara çıkma isteği mi?' sorusu üzerine Kocaman, 'Bu seviyede oynamaya başladığımızdan itibaren rüzgar sert esecek, bu çok normal. O sarsıntılara ne kadar reaksiyon vereceğimizi önümüzdeki günler net bir şekilde gösterecek' cevabını verdi.

Mandıralı: 'Gün birlik olma günüdür'

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı da kaybetmelerine rağmen oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Oyunun iki bölümünde de iyi oynadıklarını belirten Mandıralı, 'Üst üste bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bugün arkadaşlarımızın gösterdiği mücadeleden dolayı mutluyum. Gün birlik olma günüdür. Çalışacağız ve Trabzonspor'u tekrardan ayağa kaldırmak için uğraşacağız' ifadelerini kullandı.

Torku Konyaspor 2-0 Trabzonspor

Torku Konyaspor 2-0 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Torku Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Torku Arena’da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazanmayı başardı.

6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Konyaspor, 29. dakikada Meha’nın ara pasında ceza sahasında buluşan Traore’nin golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşma sonuna kadar Trabzonspor karşısında üstünlüğünü koruyan yeşil-beyazlılar, 90+4’te Ömer Ali ile skoru 2-0 yaparak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Konuk takımda Ramazan Övüç 84. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.

İlk 4 sıra yarışı yaptığı Galatasaray ile Başakşehir’in puan kaybettiği haftayı iyi değerlendren 3. sıradaki Konyaspor 43 puana yükseldi. Trabzonspor ise 27 puanla 14. sırada yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
4
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın