Görüş Bildir
Haberler
Toprak Tonlarında Makyaj Nasıl Yapılır, İpuçlarıyla Veriyoruz!

etiket Toprak Tonlarında Makyaj Nasıl Yapılır, İpuçlarıyla Veriyoruz!

Nurseda Gerek
07.10.2023 - 16:27

Sonbahar dönemlerinin göz kamaştıran yıldızı, özel anların kurtarıcısı, genç yaşlı herkesin favorisi... Evet, toprak tonları tüm zamanların en sevilen makyaj tercihlerinde yer almaya devam ediyor! Hailey Bieber'ın toprak tonlarına dönüşüyle sonbaharın gelişi aynı zamana denk gelirse, bu renklerin yine ve yineden moda olmaması bizce imkansızdı. Hatları ve renkleri ne olursa olsun öne çıkaran bu makyaj modeline gelin biraz yakından bakalım! 

Bu içerik 05.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahverenginin yükselişi!🤎

Kahverenginin yükselişi!🤎

Trendlere yön veren kadınların kahverengiye dönüşü, sonbaharın gelişiyle bir araya gelince toprak tonlarındaki makyaj modellerinin yükselişi de kaçınılmaz oldu. Özelikle kahverengi buğulu gözler, belirgin yanaklar ve kahverengi dudaklar günümüzün en belirgin trendlerinde başrolde yer alıyor. Gelip geçen trend rüzgarlarından biri olarak görülmeyen bu zamansız makyaj modelleri, özellikle çağımızın belirleyici trendlerini geçmiş dönemlerle harmanlıyor.

Dark feminenliğin dışa vurumu...

Dark feminenliğin dışa vurumu...

Günümüzde her ne kadar clean girl trendleri revaçta gibi görünse de dark feminen kadınların varlığı ve görünürlüğü yadsınamaz durumda. Özellikle koyu tonların cazibesi ve kahverenginin duruşu dark feminenliğin dışa vurumu desek yeridir. Peki, dark feminen kadınların olmazsa olmazı toprak tonları nasıl kullanılmalı? Gelin tüm aşamaları tek tek inceleyelim! 👇🏻

1. Buğulu göz makyajlarının olmazsa olmazı: Göz farı bazı

1. Buğulu göz makyajlarının olmazsa olmazı: Göz farı bazı

Kusursuz göz makyajının olmazsa olmazı olarak nitelendirilen göz farı bazı, uzun süreli kalıcılık için tercih etmeniz gereken ilk üründür. İyi bir göz farı bazıyla uzun saatler buğulu gözlere sahip olabilir, etkileyici bakışlarla tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Makyajın daha canlı ve doğal durmasına yardımcı olan bu etkili ürüne mutlaka makyaj çantanıza yer ayırmalısınız.

Sizler için seçtiğimiz göz farı bazına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Krem farlara şans tanıyın!

2. Krem farlara şans tanıyın!

Doğal ve belirgin far duruşlarına sahip olmak istiyorsanız, krem far çeşitlerine şans vermeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. Özellikle klasik ve mat göz makyajlarının aksine daha doğal duruşlara yönelmenizi öneririz. Krem far çeşitleri sayesinde hem geceye hem gündüze uyarlanabilecek şahane görünümlere de kolaylıkla imza atabilirsiniz. PS: krem far çeşitlerini parmaklarınız ile uygulamanız halinde çok daha pigmentli bir görünüm elde edebileceğinizi unutmayın! 

Sizler için seçtiğimiz krem far burada.

3. Göz kalemi aşamasını es geçmeyin.

3. Göz kalemi aşamasını es geçmeyin.

Toprak tonlarında etkili makyaj görünümlerine ulaşmak için öncelikle kalite birkaç adet göz kalemi edinmeniz gerektiğini söylemek isteriz. Yapıları birbirinden farklı göz kalemleriyle benzersiz göz makyajlarına imza atabilirsiniz. Üstelik eyeliner aşamasında da göz kaleminlerden faydalanabilir, daha doğal ve etkili görünümlere ulaşabilirsiniz. 

Seçtiğimiz göz kalemlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Maskara seçimine dikkat!

4. Maskara seçimine dikkat!

Toprak tonlarının kusursuzluğunu öne çıkaracak bir başka aşama da maskara seçimidir. Simsiyah maskara çeşitleri toprak tonlarındaki makyajınızı çok daha etkili gösterecek ve öne çıkaracaktır. Bu aşamada kahverengi maskara çeşitlerini tercih etmemeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. Tercih etmeniz durumunda boğucu bir görünüme neden olabilir, makyajınızı gölgeleyebilirsiniz. 

Seçtiğimiz maskaraya buradan ulaşabilirsiniz.

5. Dengeyi sağlamak adına ışıltılı bir makyaj bazı tercih edebilirsiniz.

5. Dengeyi sağlamak adına ışıltılı bir makyaj bazı tercih edebilirsiniz.

Toprak tonlarının ağırlığını dengeleyebilmek adına ışıltılı makyaj bazlarına yönelmenizi öneririz. Tüm cildinize uygulayabileceğiniz bu ürün, sağlıklı yansımaları cilt tonunuzla buluştururken, çok daha doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Üstelik makyaj bazları sayesinde makyajınızın kalıcılık süresini de arttırmış olacaksınız. 

Seçtiğimiz ışıltılı makyaj bazı burada.

6. Kontür ve bronzer aşaması👇🏻

6. Kontür ve bronzer aşaması👇🏻

Toprak tonlarında makyaj görünümlerine yönelmeden önce kontür ve bronzer aşamasında yoğun bir kullanıma yönelmemeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Öncelikle abartıdan uzak, sağlıklı ve belirgin bir makyaj görünümü için belirli belirsiz bir kontor uygulaması yapmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Daha doğrusu hem kontür hem de bornzer olarak kullanacağınız ürünleri, abartıya kaçmadan uygulamanız halinde çok daha doğal bir bitiş yakalayabilirsiniz. 

Seçtiğimiz ürünler burada.

7. Yanakları renklendirmek çok önemli!

7. Yanakları renklendirmek çok önemli!

Kontür ve bronzer aşamasının aksine yanaklarınızı renklendirirken pigmentli ürünlere yönelebilirsiniz. Toprak tonlarının ağırlığını dengelemeniz için şeftali ve pembe tonlarında pigmentli allıkları tercih edebilirsiniz. Unutmadan, allık uygularken kontür ve bronzerı gölgeleyecek şekilde yanaklarınızı ön plana çıkarmanızı öneririz. 

Seçtiğimiz allık için buraya tıklamanız yeterli.

8. Lip combo öncesi dikkat etmeniz gereken bazı ipuçları var!

8. Lip combo öncesi dikkat etmeniz gereken bazı ipuçları var!

Kusursuz dudakların sırrı her zaman pürüzsüz dudaklar olmuştur. Düzenli aralıklarla dudak peelingi yapmanız, çok daha sağlıklı ve canlı dudaklara sahip olmanıza yardımcı olur. Özellikle özel günler öncesi dudak peelingi yapmanızı ve bunu bir rutin haline getirmenizi öneririz. 

Seçtiğimiz dudak peelingi için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Nem, nem, daha çok nem!

9. Nem, nem, daha çok nem!

Neme doymuş sağlıklı bir cilt ve neme doymuş sağlıklı bir dudak her zaman kusursuz bir tuvali oluşturur. Makyaj öncesi cildinizi hazırlarken bir yandan da dudaklarınızı hazırlamanızı öneririz. Bu sayede kullandığınız her üründen maksimum verim alır ve kusursuz bir dudak kombosu yapabilirsiniz. 

Seçtiğiniz dudak nemlendiricileri için buraya tıklamanız yeterli.

10. Kusursuz dudakların sırrı: Dudak kalemi uygulaması

10. Kusursuz dudakların sırrı: Dudak kalemi uygulaması

Toprak tonlarındaki dudak kalemleriyle dudak çevrenize kontür yapabilir, daha belirgin ve tamamlanmış bir dudak görünümüne sahip olabilirsiniz. Özellikle kusursuz bir dudak görünümü istiyorsanız, dudak renginizden birkaç ton koyu yumuşak bir dudak kalemi edinmenizi öneririz. 

Seçtiğimiz dudak kalemleri burada.

11. Dudak tintleri ile daha canlı ve sağlıklı dudak görünümleri elde edebilirsiniz.

11. Dudak tintleri ile daha canlı ve sağlıklı dudak görünümleri elde edebilirsiniz.

Dudakları renklendirme aşamasında günümüzün en popüler uygulamalarından biri olan tintlere yönelebilirsiniz. Gün boyu dudaklarınızı canlı gösterecek bu ürünler, kalıcılık ve pigment açısından sizi oldukça tatmin edecektir. Özellikle toprak tonlarındaki makyaj uygulamanızı çok daha dengeleyici bir hamle olacaktır, bizden söylemesi. 

Seçtiğimiz muadil lip tint için buraya tıklayabilirsiniz.

12. Gloss aşıkları buraya!

12. Gloss aşıkları buraya!

Mat görünümler out, parlak bitişler in! 2023-2024 yılının en popüler dudak ürünlerinden biri olan lip glosslar, toprak tonlarındaki makyaj uygulamalarınızın tamamlayıcısı olacak diyebiliriz. Üstelik farklı renk tonlarında tercih edebileceğiniz gloss çeşitleriyle, belirgin ve fazlasıyla iddialı dudak kombinasyonlarına imza atabilirsiniz. 

Seçtiğimiz gloss için buraya tıklayabilirsiniz.

Detaylı bir inceleme için;👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın