Görüş Bildir
Haberler
Toksik İlişkinizden Bir An Önce Kurtulmak İçin Kendinize Hatırlatmanız Gereken 8 Şey

etiket Toksik İlişkinizden Bir An Önce Kurtulmak İçin Kendinize Hatırlatmanız Gereken 8 Şey

Lisa Campton
03.10.2022 - 23:00

Toksik bir ilişki içerisindeysen ve bitirmek istiyorsan önce bu soruları kendine sormalısın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu ilişki hayatımı daha kolay hale getiriyor mu?

Kimin kimden ayrıldığı önemli değil ayrılık yaşamak herkes için zor. Başka birinin kalbini kırmakla veya kendi kalbini kırmakla uğraşmak zordur ancak bazen de gereklidir. Bir ilişki içinde olmak hayatınızı daha mutlu etmelidir. Partneriniz hayatınıza olumlu bir şeyler katmalıdır. Katmıyorsa bu ilişkiden kurtulmanız şart.

2. İlişki içerisindeyken kendimi asla güvensiz veya kapana kısılmış hissetmemeliyim.

Bunu söylemeye gerek yok ancak ilişkinizde kapana kısılmış veya güvensiz hissediyorsanız muhtemelen en kısa sürede çıkmanız en iyisidir. Kendinizi rahat hissetmediğiniz bir ilişki içindeyseniz her şeyi bitirmek en iyisi olacaktır.

Kendinize her zaman bu tür durumlarda yardım etmek için orada olan ve can simidi olarak hareket edebilecek insanlar olduğunu hatırlatmalısınız. Özellikle bir ilişkide rahatınızın çok önemli olduğunu hatırlamanız gerekir.

3. Değerli hissetmek benim de hakkım.

İçinde bulunduğunuz ilişki kendinizi değersiz hissetmenize ve sürekli olarak bir kaosun içinde yüzüyormuş hissi vermemeli. Değerlisin ve senin değerini anlayacak biri hayatında olmalı.

4. Bu ilişkide yeterince mutlu muyum? Artık mutlu olmak istiyorum.

Harika şeyler onları en az beklediğiniz anda gelir.  Sizi hayatında tutmak için istekli ve ne zaman olursa olsun sizi takdir eden birini hak ediyorsunuz.

5. Güçlü ve kendime yetebilen biriyim.

Gücünüz karşınızdakinden değil sizin içinizden geliyor. Şimdiye kadar nelerle baş ettiğinizi hatırlayıp kendi kendinize yetebildiğinizi düşünün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önümde beni bekleyen uzun ve heyecanlı bir hayat var.

Siz ilişkinizle var olmadınız. Günden güne sizi yiyip bitiren bu toksik ilişki yüzünden hayat enerjinizi kaybetmek yerine gelecek güzel günlere odaklanın. Heyecan da mutluluk da siz var oldukça hiç bitmeyecek.

7. Dışarıda beni bekleyen başka insanlar da var.

İlişkiler başlar, yaşanır ve biter. Mutlaka sonsuza kadar sürmesi gerekmez. Sizin gerçekten hislerinize değer verecek o kişi sizi bir yerlerde bekliyor olabilir. Sadece korkuyorsunuz ve konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsunuz diye olabilecek güzel potansiyel şeyleri de elinizin tersiyle itmeyin.

8. İyileşmek için kendime zaman vermeyelim.

Yoruldunuz, dağıldınız. Ancak zaman her şeyin ilacı. Bu toksik ilişkiden sonra iyileşmeniz zaman alacak. Ama başaracaksınız. Hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor. Sadece kendinize zaman tanıyın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın