Görüş Bildir
Haberler
Tırnaklarının Yapısına Göre Tercih Etmen Gereken Oje Renklerini Bu İçeriğimizde Anlatıyoruz!

Tırnaklarının Yapısına Göre Tercih Etmen Gereken Oje Renklerini Bu İçeriğimizde Anlatıyoruz!

Tırnak yapına göre oje rengi seçmen gerektiğini biliyor muydun? Her oje her tırnağa uymuyor. Tırnak yapına uygun renk seçimini yapman için bu içerik sana yardım edecek. Tırnak yapına uygun oje renklerini öğrenmek için seni içeriğe alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hepimizin tırnakları farklı yapıda. Her tırnak yapısına göre oje rengi farklılık gösteriyor.

Tırnak yapını bilmeden rastgele oje sürmek tırnaklarını kötü gösterebilir. Bu yüzden önce tırnak yapını öğrenip sonra oje rengini seçmelisin.  💅

Senin tırnakların bunlardan hangisi birlikte bakalım...

Yuvarlak tırnakların varsa senin tercihin klasik modellerden olmalı.

Yuvarlak tırnakların için daha çok french oje tercih edebilirsin. Sade ve klasik bu model tırnaklarını çok güzel gösteriyor. French genelde beyaz olsa da renkli yaptırman da mümkün.

Yuvarlak tırnaklar için uygun renkler daha soft renkler.

Pembe ve nude renk ojeler, yuvarlak tırnaklara çok yakışıyor. Bu renkleri kullanırken yine french yapıyormuş gibi tırnak uçlarını farklı boyayabilirsin. Yine pastel renkler de bu yapıdaki tırnaklarda çok iyi duruyor.

Kare tırnaklar için önerimiz koyu renkler.

Mor, bordo veya mürdüm gibi renkler kare tırnaklar için ideal. Bu tırnaklara ışıltılı ojeler de çok yakışıyor. Tek renk sürdüğün ojelerin üstüne belki parlak bir taş koyarak hareket katabilirsin.

Kare tırnaklar için bir başla alternatif ise metalik ojeler olabilir.

Metalik ojelerin yanında simli ve parlayan ojeler de kare tırnakları olanların gözdesi. Simli, parıltılı veya metalik ojeler kare tırnakların daha uzun görünmesini sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Badem tırnakların favori rengi nude tonlar.

Nude ve bordo gibi tonlar, badem tırnakların daha çok görünmesini ve dikkat çekmesini sağladığı için tercih ediliyor. Nude tonlar gibi soft ve pastel tonlar da bu tırnak yapısına çok yakışıyor. Badem tırnakların için toz pembe gibi renkleri de deneyebilirsin.

Badem tırnaklarına hareket katmak için yapman gereken tırnak uçlarına simli ojeler sürmek. Zaten dikkat çekici olan badem tırnakların bu şekilde daha da çekici görünecek!

Badem tırnakların varsa mor veya mavi gibi renklerden uzak durmalısın. Badem tırnaklarında sönük duracak bu renkleri denememeni öneririz!

Oval tırnaklar kullanılması ve renk bulması en kolay tırnaklardan. Oval tırnaklar için ideal renkler lila, kırmızı, yeşil ve gri gibi renkler.

Bu tırnaklara kırmızı tonları çok yakışıyor. Oval tırnakların varsa kırmızı, nar çiçeği, şarap kırmızısı gibi oje renklerini mutlaka denemelisin.

Tek renklerden sıkıldıysan tırnak diplerine veya uçlarına simli ojeler sürerek farklı bir görünüm yakalayabilirsin.

Yine bu tırnak yapısına sahipsen gri veya bej tonları da tam senlik. Bu tırnaklar çok kullanışlı olduğu için neredeyse her renk bu tırnaklara uyabiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın