Görüş Bildir
Haberler
Tırnak Şekline Göre Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

etiket Tırnak Şekline Göre Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

Tırnak şeklinin aslında seninle alakalı birçok şey söylediğini biliyor muydun?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin tırnak şeklin bunlardan hangisi?

Hayalini kurduğun iş ve eş seninle olacak!

Hayalini kurduğun işin sahibi olacaksın. Her gün işe giderken ayakların geri geri gitmeyecek. Heyecanla yaptığın ve paraya para demediğin işin seni bambaşka ufuklara götürecek. Hiç planlamadığın maceraların içinde bulacaksın kendini. Ama bir aksiyon filmi başrolü gibi günün sonunda daima sen kazanacaksın. Tüm bu yoğunluklarının arasında gönlünü birine kaptıracaksın. Seni senden çok düşünen, gözünden sakınan bir sevgilin olacak. Tek başına kendini nadiren de olsa güçsüz hissederken, ikinizin karşısında durabilen bir zorluk olmayacak. Mükemmel bir ikili olacaksınız. Bulduğunuz her fırsatta yapacağınız yurt dışı gezileri maceralı hayatınıza macera katacak. Ufukta güzellikler seni bekliyor! :)

Hiçbir şeyde gözünün olmayacağı bir gelecek seni bekliyor!

Stratejilerden, taktiklerden uzak, içi dışı bir hayatın olacak. Fazlasında gözünün olmadığı parayı fazla fazla kazanacaksın :) Canından çok sevdiğin ailen için yaşamaya başlayacaksın. Her gün işinden evine döndüğünde, yaşadığın sıkıntıları, içinde bulunduğun tüm streslerini unutturacak mutlu bir aile tablosu seni bekliyor olacak. Kendini her yorgun, güçsüz hissettiğinde sana elini uzatacak ailenle birlikte üstesinden gelemeyeceğiniz bir zorluk olmayacak. Sen onları mutlu etmekten aldığın zevkle mest olurken, ailen de nasıl daha fazla yanında olabileceklerini düşünüyor olacak. Ailenle birlikte, mutlu günler diliyoruz! :)

Güzel bir kariyere sahip olacaksın!

Kariyer anlamında neyin hayalini kuruyorsan, sahip olacaksın. Binbir zorlukla tırmandığın kariyer basamaklarının sonunda zirveye ulaşacaksın. En karanlık günlerinin sonrası, başarı ışığıyla aydınlanacak. Kolay kolay pes etmeyen, mağlubiyeti kabul etmeyen karakterin sayesinde yılmadan en tepeye tırmanacaksın. İş hayatı zordur ama sen de kolay biri sayılmazsın. Tüm içten pazarlıklı rakiplerine rağmen hayal ettiğin başarıya ulaşacaksın. İstemediğin kadar paran olacak ve zamanında çektiğin tüm zorlukların acısını çıkartacaksın. Liderlik ve başarı senin kanında var. Başarılar! :)

Şan şöhrete sahip olacağın bir gelecek seni bekliyor!

Hayatın monotonluğunda yaşayıp giderken, karşına hiç tahmin edemeyeceğin bir fırsat çıkacak. Her zaman dinlediğin iç güdülerin seni yine yanıltmayacak ve bu fırsatı değerlendireceksin. Hayalini kurduğun her şeye bir anda sahip olabileceğin müthiş bir şöhretten bahsediyoruz. Eskisi gibi sokakta rahat rahat yürüyebilir misin bilemiyoruz ama televizyon kanalların ve internette kendine oldukça sık rastlayacaksın. İnsanlar sana hayranlık beslemekten ziyade saygı duyacaklar ve hayallerini tek tek gerçeğe dönüştürmeye başlayacaksın. Bize de herkes gibi alkışlamak düşüyor! :)

Güzel bir iş ve evlilik seni bekliyor!

Seni güzel bir gelecek bekliyor. Sen sürekli mantıkçı hareket eden bir insansın. Yaptığın her şeyi bin kez düşündükten sonra yaparsın. Eğer bir şeyi istiyorsan da sonuna kadar mücadele edersin. Bu yüzden sen gelecekte istediğin hayatı yaşayacaksın. Çünkü bunun için elinden geleni yapıyorsun. İleride çok mutlu olacağın bir işin olacak. Ve güzel bir evliliğin olacak gibi. Hayalini kurduğun o geleceğe ulaşmana çok ama çok az kaldı. Belki şu anda çok zorluk çekiyorsun. Zaman zaman umudunu kaybediyorsun ama unutma her şey ileride daha güzel bir hayat yaşayabilmek için. Her şeyin bir nedeni vardır. Sen de çektiğin bunca sıkıntının karşılığını ileride kat kat alacaksın. Ve bu günleri hatırlayıp kendinle gurur duyacaksın. Unutma güzel günlere ulaşabilmek için bugünü aşmalısın. Her şey senin elinde!

Herkesin sana imrenerek baktığı bir gelecek seni bekliyor!

Senin geleceğin tam da istediğin gibi olacak. Sen ileride herkes tarafından saygı duyulan bir insan olacaksın. Herkes tarafından tanınacak ve konuşulacak bir konumun olacak. Bu senin mesleğinin verdiği bir şey olsa gerek. Çünkü her zaman önemli işler peşinde koşuyorsun. Adım adım gittiğin bu yolun sonunda zirveye ulaşacaksın. Tabi kazancın da epey fazla olacak. Ve istediğin hayatı yaşayacaksın. Nasıl olur deme sakın. Saçların böyle söylüyor. Tüm bunların seni aşağı çekmeye çalışan insanlar da olacak. Tabi bunlar seni çok yıpratacak. Belki de yorulacaksın ama sen her şeyin üstesinden geleceksin. Kendini yoğun iş temposuna kaptırdığın için biraz geç evleneceksin. Ama hayatının aşkını da o zamanlar bulacaksın.

Seni bambaşka bir gelecek bekliyor!

Geleceğin aslında şu an hayalini kurduğun durumdan çok farklı olacak. Hayatında ani değişikler olacak ve sen kendini bambaşka bir konumda bulacaksın. İlk başlarda 'Ben neden buradayım? diye sorgulayacaksın. Fakat sonrasında o kadar mutlu olacaksın ki sen bile bu duruma şaşıracaksın. Mesleki anlamda bambaşka bir iş yapacaksın. Çünkü kendini farklı bir alanda çok daha iyi olduğunu fark edeceksin. Ve o alanda kendini geliştireceksin. Şimdilerde olduğu gibi sürekli ileride de çok çalışacaksın. Çünkü boş durmayı hiç sevmeyen bir insansın. Bu da gelecekte çok para kazanacağına işaret ediyor. Kalan zamanlarında da sosyal aktivitelere katılacak ve aktif bir insan olacaksın. Hem çalışacak hem de eğleneceksin. Hayatını doya doya yaşayacaksın!

Gelecekte her şeyin tastamam olacak!

Seni ileride muhteşem bir gelecek bekliyor. Kariyerinde iyi yerlere gelmiş bir insan olarak kendini çok mutlu hissedeceksin. Fakat bir şeyler eksik olabilir. Aradığın aşkı tam anlamıyla bulamamış olabilirsin. Çünkü sen biraz zor bir insansın. Ve çok derin düşünüyorsun. O yüzden birisiyle bir ömür geçirebilmek sana korkunç geliyor. Gelecekte her şeyin tastamam olacak. Ama kalbine  dokunan insanı bulamayacak gibisin. Çünkü kendin gibi birini bulamayacağını düşünüyorsun. Karşına kim çıkarsa çıksın hep farklı karakterde oluyorlar. O yüzden sen de şu anda kararsızsın. Bu konuda çok kaygılısın. Ama bu işler belli olmaz. Bir bakarsın karşına hiç ummadığın anda birisi çıkar. Ve senin kalbini kazanır. Dediğimiz gibi gelecekte her şeyin tam olacak ama aşk konusunda biraz şanssız olacaksın gibi.

Zor ama üstesinden geleceğin bir hayat seni bekliyor!

Seni gelecekte zor bir hayat bekliyor. Zaten her zaman hayatın zorluğu hakkında şikayet ediyorsun. Fakat ileride bu zorluk biraz daha hafifleyecek ve üstesinden geleceksin. Ama hala bir şeyler için çabalıyor olacaksın. Bazı istediğin şeyler yerine oturmayacak. Bu da hayatın acımasız bir oyunu olsa gerek.Ama sen o kadar hırslı ve azimli bir insansın ki bunun üstesinden gelmek için elinden geleni yapacaksın. Bu zorlukların üstesinden geleceksin fakat gerçekten biraz zamanını alacak. Bu arada hayatının aşkını bulacaksın ve ilişkiniz için çok çabalayacaksın. Ve o kadar mutlu olacaksın ki hayata teşekkür edeceksin. Bunları yaşaman için sadece biraz zamana ve sabra ihtiyacın var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
632
383
146
91
40
27
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanzade Uzun

Hayalini kurduğun iş ve eş seninle olacak!

asi

kariyerrrr en ihtiyacım olan şey teşekkürler onediooooo

Eyüp Akçakaya

Hayalini kurduğun iş ve eş seninle olacak!