Görüş Bildir
Haberler
TikTok, Tüm İçerik Oluşturucular İçin Soru-Cevap Aracı Ekledi

TikTok, Tüm İçerik Oluşturucular İçin Soru-Cevap Aracı Ekledi

İlhan Güzel
02.12.2021 - 10:28

TikTok Soru-Cevap'ın lansmanı ile diğer özelliklerin yanı sıra yorumlarını Soru-Cevap soruları olarak tanımlayabilecek, sorulara yazılı açıklamalar veya video yanıtlarıyla yanıt verebilecek ve biyografilerine bir Soru-Cevap hesabı bağlantısı ekleyebilecek. Bu işlev, canlı videolar için de geçerlidir.

TikTok Soru-Cevap, üreticilerin video platformunda izleyicilerle zaten etkileşim kurma biçiminden gelişti. İzleyiciler, bir videoyu gördükten sonra sık sık materyal hakkında başka sorular sorarlar. İçerik Üreticileri daha sonra ya yorumlar alanındaki soruları yanıtlayacak ya da yanıt daha ayrıntılıysa ikinci bir video yayınlayacaktı. Soru-Cevap aracı, özellikle çok sayıda takipçisi olan içerik oluşturucuların en büyüleyici konuları keşfetmesini ve bunlara yanıt vermesini kolaylaştırarak bu süreci etkin bir şekilde standart hale getirir.

TikTok, hayran etkileşimini geliştirmek için çok çaba sarf ediyor. İçerik oluşturucular, kullanıcıların ve üreticilerin düzenli olarak uygulamaya ilgi duymasını ve uygulamaya geri dönmesini sağlayarak, gelecekteki içerik oluşturma işbirlikleri ve topluluk katılımı üzerinde etkisi olabilecek takiplerini uygulamada birleştirebilir. Ve bu üreticiler uygulamada daha büyük ağlar kurarlarsa, bir gün daha fazla gelir fırsatı sağlayabilecek ve onları uygulamadan uzaklaştırabilecek Instagram Reels ve YouTube Plays gibi diğer platformlara geçmek için daha az motivasyona sahip olacaklar.

TikTok, insanları etrafta tutmak için karşılaştırılabilir gelir yöntemleri sunmalıdır, ancak topluluk etkileşimini sağlamak da çeşitli şekillerde çok önemli bir rol oynar, bu da bunu son derece faydalı bir eklenti haline getirebilir.

Kaynak: https://www.digitalinformationworld.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Soru-Cevap işlevi yalnızca son 30 gün içinde en az 10.000 takipçisi ve 10.000 görüntülemesi olan herkese açık İçerik Oluşturucu Hesapları tarafından kullanılabilir.

Soru-Cevap işlevi yalnızca son 30 gün içinde en az 10.000 takipçisi ve 10.000 görüntülemesi olan herkese açık İçerik Oluşturucu Hesapları tarafından kullanılabilir.

Bu gereksinimleri karşılıyorsanız, yapabileceğiniz birkaç işlem vardır. Her şeyden önce, TikTok'un en son sürümünü kullandığınızdan emin olun ve gerekirse güncelleyin.

Ardından, profilinize erişmek için alttaki çubukta 'Ben'e ve ardından sağ köşedeki 3 dikey noktaya dokunun. İşlev, soru sormak istediğiniz içerik oluşturucuda etkinleştirilmelidir. Varsa, yorum yapmak istediğiniz gönderiye gidin, 'Yorum Ekle' kutusuna gidin ve soru işaretine basın. Boşlukları yanan sorunuzla doldurun ve gönderin. Umarım, aradığınız yanıtı alırsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın