Görüş Bildir
Haberler
Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten, Başucunuzda Duracak Web Siteleri!

Tıkladıktan Sonra Keşke Daha Önce Duysaydım Dedirten, Başucunuzda Duracak Web Siteleri!

Bu web siteleriyle internetin hükümdarı olmak işten bile değil. Ayrıca bu siteleri belli anahtar sözcüklerle arayıp bulmak da kolay değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mailinator.com

1. Mailinator.com

Bir web sitesine kaydolacaksınız fakat kişisel adresinizi gelecek gereksiz elektronik postalardan korumak, biraz da anonim kalabilmeyi amaçlıyorsunuz. Buyrun Mailinator.com'a, birkaç saniye içerisinde herhangi bir mecrada kullanabileceğiniz kullan-at elektronik posta adresinizi oluşturun!

2. Zoho.com

2. Zoho.com

Zoho profesyonel olarak ihtiyacınız olan hemen her şeyi size sunmak için tasarlanmış. Hem elektronik posta hizmeti, hem doküman düzenleme uygulamasıyla rakiplerini geride bırakıyor, üstüne üstlük hem ücretsiz hem de çok hızlı! Kullananlar Google'dan bile iyi olduğunu söylüyor, alternatifi yok diyor.

3. Bubbl.us

3. Bubbl.us

Beyin fırtınası yapmak hayatın her anında önümüzü görmemizi sağlar. Üstüne üstlük bu hayali fırtınayı kayıt altına alıp planlarımızı, fikirlerimizi haritalandırmak da bize tutarlı bir gelecek projeksiyonu verir. Bubbl.us düşüncelerimizi görsel olarak, hatta kayıt bile olmadan haritalandırmayı sağlıyor. Verim artırır!

4. Rasterbator.net

4. Rasterbator.net

Fotoğraflarımızı baskı almak güzeldir, poster olarak baskı almak ise güzelliğinin yanında zordur! The Rasterbator bu zorluğu kulağından tutuyor, kolaya indirgiyor. Herhangi bir fotoğrafı parçalara bölerek sonucunda poster ortaya çıkacak bir yazdırma zinciri oluşturmayı sağlıyor. Boyut sınırı da yok.

5. Similarsites.com

Adı üstünde, Similar Sites sevdiğiniz ve vakit geçirmekten hoşlandığınız web sitelerinin içerik yönünden benzerlerini bulmanızı sağlıyor ve boşa gidecek zamanı hayli iyi kurtarıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fuelly.com

6. Fuelly.com

Malum akaryakıt fiyatları bel büküyor, Fuelly aracınızın marka ve modelini baz alarak düzenli olarak eklediğiniz akaryakıt alımı/kilometre verilerinizi grafiksel olarak analiz ediyor ve diğer kullanıcıların verileriyle karşılaştırıyor. 'Kaç kuruş yakıyor' hesabı onda!

7. Alertful.com

Kayda bile ihtiyaç duymadan saniyeler içerisinde kendinize hatırlatmalar oluşturmanızı sağlayan Alertful mobil telefonlarından biraz dahga uzak kalmak isteyenler için bu bağımlılığı ortadan kaldırıyor. Mail yoluyla alınan bildirimlerle her şeyi el altında tutmak mümkün.

8. Sleepyti.me

Uyanmak istediğiniz saati Sleepyti.me'a girin ve uyku döngülerine uygun önerilen uyuma saatlerinizi size versin. Hesap yapmaya gerek yok ama bu hesabın yapılması da gerekli, hayatımızın dengesi olan uykuyla ilgili hesaplamaları ona bırakıyoruz.

9. Virusscan.jotti.org

9. Virusscan.jotti.org

Kısaca Jotti, küçük bir işlemle çok büyük bir yardım sunuyor. Gelen elektronik posta eklerini yahut taşınabilir diskten transfer ettiğiniz fakat açmaya tereddüt ettiğiniz dosyaları online olarak Jotti'ye teslim ediyorsunuz, güvenilir virüs yazılımlarıyla dosyalarınızı tarıyor ve size bilgi veriyor.

10. Printfriendly.com

10. Printfriendly.com

Metin dosyalarını çıktı almak kolay, sıkıysa görseller ve reklamlarla dolu sayfalardan metinleri söküp alalım! Printfriendly gereksiz bileşenleri yazdırmak istediğiniz dosyadan temizliyor üstüne üstlük kağıt israfını engellemek için yazı fontları üzerinde değişiklikler yapmanıza izin veriyor. Anlayacağınız çıktı alırken hayat kurtarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Privnote.com

Resmen kendi kendimize heyecan yaratmamıza olanak sağlıyor Privnote. Notunuzu yazın, linki paylaşın, okunduktan sonra da iz bırakmadan yok edin! Gizemin eğlencesi dost meclislerine renk getirsin.

12. Twofoods.com

12. Twofoods.com

Beslenme üzerine kafa yoranların enerjisini kendilerine saklamaları için birebir bir web sitesi, Twofoods. Dilediğiniz iki gıdayı yazın, besin değerlerini porsiyonlarıyla birlikte karşılaştırsın, siz de bedeninizi mutlu edecek olanı seçin. Sorulardan sıkılmayan diyetisyen diyebiliriz bu web sitesine.

13. Kleki.com

13. Kleki.com

Hiçbir uygulama kurmadan fotoğraflarınızı Photoshop düzeyinde düzenleyebileceğiniz, çizimler yapabileceğiniz Kleki, zaman geçirirken yaratıcı olmak için oluşturulmuş adeta!

14. Wayback Machine

14. Wayback Machine

Wayback Machine'e şuradan ulaşmak mümkün.Peki ulaşınca ne bulmak mümkün? İnternet sitelerinin geçmişlerini, yıllar önce nasıl olduklarını ve hatta şimdi kaldırılmış olsa dahi aradığınız herhangi bir veriyi bulabilmek hayli mümkün. Unutmamak gerek, bir kez internette olan şey her zaman internette kalır!

15. E.ggtimer.com

Bilgisayar başındayken, örneğin bir saat sonra hatırlamamız gereken şeyleri hafızamıza güvenerek riske atmaya gerek yok. E.gg Timer spesifik hatırlatmaları basitçe sağlamasının yanında Pomodoro gibi zaman yönetimi tekniklerini de uygulamanızı sağlayarak çalışma süresiyle mola süresini en verimli biçimde organize ediyor. Profilinizi oluşturarak çalışma zamanlarınızı planlamanız da mümkün. Zaman kıymetli!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Prezi.com

16. Prezi.com

Sunum hazırlamayı kolaylaştırması şöyle dursun, Prezi'nin sunduğu imkanları kullanarak küçük dokunuşlarla profesyonel sunumlar hazırlamak işten bile değil. Alternatiflerinde harcayacağınız sürenin yarısını harcayarak sunum hazırlamayı dert statüsünden eğlence statüsüne çekmek isterseniz, denemenizi öneririz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
30
20
8
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BEŞİKTAŞLI ABİ

insan bi uzantı ekler sonlarına....

Resho

Prezi gerçekten muazzam bir sunum platformu. 8 yıldır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.