Görüş Bildir
Haberler
THY'nin '1 Milyon Mil' Talihlisi Havalimanını Yapan Şirkette Genel Müdür!

THY'nin '1 Milyon Mil' Talihlisi Havalimanını Yapan Şirkette Genel Müdür!

Batuhan
18.03.2015 - 15:55 Son Güncelleme: 18.03.2015 - 17:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Hava Yolları’nın Miles & Smiles kartı üyeleri için düzenlediği 25 milyon mil kampanyasının en büyük ödülü olan 1 milyon mili Limak Holding Enerji Üretim Genel Müdürü Taner Ercömert kazandı...

273 bin 190 kişi katıldığı THY’nin 25 milyon mil kampanyasına söz konusu kişiler 2 milyon 665 bin 954 kere başvuruda bulundu. Bir kişi ortalama 9.7 kez başvuru yaptı ve çekiliş sonunda 1 kişiye 1 milyon mil 100 kişiye 240 bin mil hediye edildi. 

Bu kişi Limak Enerji Üretim Genel Müdürü Taner Ercömert gibi üst düzey bir yönetici olunca sonuç şaşkınlıkla karşılandı, tepkilere neden oldu ve haliyle sosyal medyada çok konuşulan olaylardan biri haline geldi.

"Bağışlamayı düşünüyorum”

"Bağışlamayı düşünüyorum”

Haberi dün duyuran Odatv'nin aramalarına meşguliyeti nedeniyle yanıt vermeyen Ercömert bugün konuyla ilgili olarak hürriyet.com.tr’ye açıklama yaptı ve ‘söz konusu milleri bağışlayacağını’ ifade etti.

Ercömert, “Ben söz konusu yarışmaya Taner Ercömert adına şahsi bir başvuru yaptım. Bunun şirketimle bir alakası yok. Milli Piyango gibi bir şey bu. Milyonlarca kez başvuru yapılan bir yarışma” dedi. 

Limak’ın 3. havalimanı yapan bölümünde çalışmadığını vurgulayan Ercömert, “20 senedir Miles&Smiles kredi kartım var. O kartı aldığımda Limak’ta bile değildim” dedi. 

Yarışmaya kaç kez başvurduğunu sorulan Ercömert, “Birkaç defa başvurdum” dedi. Milleri bağışlamayı düşündüğünü ifade eden Taner Ercömert, “Prosedür nasıl olur bilmiyorum ama bu milleri öğrencilere bağışlamayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Çekilişin 04.03.2015 tarihinde İstanbul’da noter huzurunda ve halka açık gerçekleştirildiği belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0