Görüş Bildir
Haberler
Thread’ine Thread’ine Bandım

etiket Thread’ine Thread’ine Bandım

Melisa Oral
14.07.2023 - 20:14 Son Güncelleme: 24.07.2023 - 13:02

Gün geçmiyor ki teknolojide şaşılacak bir şey olmasın ve biz de buna hemen adapte olmayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Mark Zuckerberg Twitter’a rakip olması açısından “Threads” diye yeni bir uygulamayı piyasaya sürdü ve yalnızca birkaç saat içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Mark Zuckerberg Twitter’a rakip olması açısından “Threads” diye yeni bir uygulamayı piyasaya sürdü ve yalnızca birkaç saat içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaştı.

Zaten iyice sosyal medya ve telefon bağımlısı olduk, eskiden uyanınca yüzümüzü falan yıkardık hatırlar mısınız? Şimdi elini yüzünü yıkayan kimse kalmadı.

Uyanıyoruz ilk iş kaydır kaydır kaydır. Gelsin dopaminler. Bizim milletimiz bir şeyden eksik kalır mı? Asla. Her neyse hemen indirdik hepimiz. İlk Threadimizi attık heyecanla. Ama bodoslama atladığımız için bir şeyi atladık, Zuckerberg de bize güzel oyun oynadı sağolsun. “Uygulamayı silersen Instagram'ın gider.” Ee hiç kimse güle oynaya Instagram hesabından vazgeçmeyeceği için de kimse silemedi. Bir de hepimizin profilinde artık çipli gibi numara yazıyor fark ettiniz mi? Açıkçası ben bu durumdan hiç hoşnut değilim, numarayı silmeyi denedim, silinmedi, şaka gibi.

Ne zaman bir uygulama çıksa bir anda gündem oluyor zaten, ancak ben bu uygulamanın ilerleyen dönemde çöp olacağını düşünüyorum, bir kere ilkokula başlayan çocukların ilk günü gibi herkes kaynaşsın maksadıyla tanımadığın insanların attığı Threadsler önüne düşüyor. Fenomenler bir havalarda, Instagram takipçisinin fake olduğu anlaşılmasın diye uygulamayı indirmeyenler…

Uygulamayı da sevmedim, sanki Instagram'ın çakması gibi olmuş, onunla bağlantılı olduğu için Twitter gibi de değil. Hele ki siyasiler katılmaya başlayınca iyice çekilmez bir yer oldu :) her mecradalar biliyorsunuz.

Siz ne dersiniz? Mark ile Elon arasındaki bu savaş biter mi? Biterse kim kazanır?

Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle.

Instagram

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir.' ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın